Η ΕύηΔαέλη ή αλλιώς «Φίφη» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» πέρασε από κάστινγκ για μια επιτυχημένη σειρά, όμως όπως αποκάλυψε, δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο.
Ο λόγος για τη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών», η οποία θα ξεκινήσει ξανά τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok η Εύη Δαέλη, αποκάλυψε πως πέρασε από κάστινγκ για τον δεύτερο κύκλο, όμως δεν τα κατάφερε.
Όπως εξήγησε, η παραγωγή πήρε μια άλλη κοπέλα στη θέση της. Ωστόσο, δήλωσε πως όσο κι αν τη στενοχωρεί αυτό, καταλαβαίνει πως αυτή είναι η φύση της δουλειάς της.
Στο βίντεο που ανάρτησε, ακούγεται να λέει: «Δυστυχώς, δεν με πήραν, πήραν μία άλλη κοπελίτσα. Στενοχωρήθηκα, αλλά από την άλλη έτσι είναι η δουλειά μας, πλέον παίρνουν κατά κύριο λόγο νέα πρόσωπα οπότε το καταλαβαίνω αυτό και χαίρομαι που δίνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά να μπουν στον χώρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά ψυχοφθόρα η δουλειά μας».
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.