Τόρι Σπέλινγκ: Ανησυχούν για εκείνη οι δικοί της άνθρωποι μετά τον χωρισμό της - «Η κατάστασή της είναι καταστροφική» λένε

Τόρι Σπέλινγκ: Ανησυχούν για εκείνη οι δικοί της άνθρωποι μετά τον χωρισμό της - «Η κατάστασή της είναι καταστροφική» λένε

Άτομα του περιβάλλοντός της έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την ψυχική της υγεία

tori-spelingk
Ο χωρισμός της Τόρι Σπέλινγκ από τον σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ έχει ανησυχήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς η ίδια δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Πηγή από το περιβάλλον της μίλησε στην Page Six και περιέγραψε την κατάσταση ως «καταστροφική», ενώ πρόσθεσε πως: «Όλοι ανησυχούν για εκείνη».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σπέλινγκ, κόρη ενός από τους πλουσιότερους παραγωγούς του Χόλιγουντ, Άαρον Σπέλινγκ, διέμενε σε ένα μοτέλ μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ.

Πλέον, έχει μετακομίσει με τα πέντε της παιδιά σε ένα τροχόσπιτο. Αιτία να φύγουν από το σπίτι τους ήταν το γεγονός ότι είχε μολυνθεί από μούχλα, με αποτέλεσμα τα παιδιά να νοσούν πολύ συχνά.

Κλείσιμο
Άτομα του περιβάλλοντός της έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την ψυχική της υγεία, καθώς οι κινήσεις της δεν δείχνουν έναν υγιή άνθρωπο. Όπως αναφέρουν πηγές στην Page Six, η μητέρα της Τόρι Σπέλινγκ προσπαθεί να την πείσει εδώ και μήνες να την αφήσει να της αγοράσει ένα σπίτι, με την ίδια να αρνείται πεισματικά.

Εκείνη ωστόσο, της προσφέρει σε καθημερινή βάση χρήματα, με τους στενούς της φίλους να προσπαθούν να καταλάβουν, γιατί κάνει τέτοιες επιλογές, ενώ μπορεί να ζήσει μια πιο άνετη ζωή.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποπτεύονται πως η Τόρι Σπέλινγκ τα κάνει όλα αυτά για να κινήσει την προσοχή των μέσων. «Στοιχηματίζω ότι το κάνει σαν ριάλιτι. Στη συνέχεια, θα πάει σε γραφείο ευημερίας με τα παιδιά της και θα ζητήσει κουπόνια για φαγητό. Πρέπει να έχει τους παπαράτσι να ζουν δίπλα στο τροχόσπιτο. Είναι σαν συμφωνία αυτό. Να παριστάνει το φτωχό, πλούσιο κορίτσι», υποστηρίζει πηγή από το περιβάλλον της.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο, πρώτη φορά άπλωσε χέρι πάνω μου, λέει η αστυνομικός

Οι Έλληνες πολιτικοί στον κόσμο της Barbie με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης - Δείτε φωτογραφίες

ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου με χρέη άνω των €150.000 - Δείτε λίστες και ονόματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης