DJ Khaled: Ξεκίνησε το γκολφ για να χάσει κιλά - «Νιώθω καταπληκτικά»

DJ Khaled: Ξεκίνησε το γκολφ για να χάσει κιλά - «Νιώθω καταπληκτικά»

«Το μόνο πράγμα που θέλω να περιορίσω είναι τα μπισκότα σοκολάτας» ανέφερε χιουμοριστικά

dj-khaled
Αν και οι περισσότεροι ξεκινούν έντονη γυμναστική, όταν θέλουν να χάσουν κιλά, ο DJ Khaled κατάφερε να φτάσει τον στόχο του, παίζοντας γκολφ!

Μιλώντας στην Page Six αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα, η μόνη γυμναστική που κάνει είναι αυτή, ενώ δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα τη διατροφή του.

«Η γυναίκα μου λατρεύει τη γιόγκα κι εγώ λατρεύω το γκολφ. Οπότε, κάθε φορά που εκείνη κάνει γιόγκα, εγώ παίζω. Μπορεί να φάω περισσότερο από ό,τι πρέπει, αλλά πλέον δουλεύω το σώμα μου. Νιώθω καταπληκτικά, σαν να έχω μια υπέροχη και ζωηρή ζωή», είπε χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο
Ωστόσο, αν και θα περίμενε κανείς να έχει χάσει λιγότερα κιλά, λόγω της φύσης του αθλήματος, εκείνος υποστηρίζει πως έχει ήδη χάσει 10.

«Ήμουν 131 κιλά πριν από περίπου δύο μήνες και τώρα είμαι 121. Μπορεί για κάποιους να μην είναι πολλά, αλλά για εμένα που δεν έχανα κιλά, φαίνονται αρκετά», εξήγησε.

Ο 47χρονος παραγωγός πρόσθεσε κλείνοντας: «Το μόνο πράγμα που θέλω να περιορίσω είναι τα μπισκότα σοκολάτας. Τα λατρεύω. Γι' αυτό κάνω γκολφ καθημερινά και γυμνάζομαι. Θέλω από τη μια να σταματήσω να τρώω υπερβολικά, αλλά όλοι ξέρετε πώς είναι. Ενθουσιάζομαι».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης