Μπιγιονσέ: Έδωσε 100.000 δολάρια προκειμένου οι θαυμαστές της να γυρίσουν στα σπίτια τους με ασφάλεια μετά τη συναυλία της

Έδωσε ένα γενναιόδωρο ποσό για να παραμείνει ανοιχτό το τρένο για μία ώρα ακόμα, λόγω της έντονης καταιγίδας

Μία κίνηση ανθρωπιάς προς τους θαυμαστές της έκανε η Μπιγιονσέ, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα φτάσουν όλοι ασφαλείς στα σπίτια τους.

Δεδομένων των καιρικών συνθηκών και της έντονης καταιγίδας στο Μέριλαντ, οι φαν της που κατέφθασαν στο FedEx Field για να την ακούσουν αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες τόσο στη μετακίνησή τους, όσο και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο στάδιο.

Παρόλα αυτά, το κοινό παρέμεινε εκεί υπομονετικά για να ακούσει την αγαπημένη του τραγουδίστρια, με την ίδια να δείχνει την ευγνωμοσύνη της με μία κίνηση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της E!News, η σταρ έδωσε 100.000 δολάρια, προκειμένου να παραμείνει το τρένο ανοιχτό για μια ώρα παραπάνω από το συνηθισμένο και να εξυπηρετηθούν οι θαυμαστές της.

«Η Metro & Renaissance θα παρατείνει το τελευταίο τρένο κατά μια επιπλέον ώρα για να ξεπεραστεί η καταιγίδα. Το τελευταίο τρένο Silver Line προς Ashburn απόψε θα αναχωρήσει από τη Morgan Boulevard στις 1:04 πμ» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση στο Twitter.


Συνεχίζει, λέγοντας: «Λόγω των κεραυνών στην περιοχή, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε κάτω από ένα καταφύγιο. Οι θεατές έξω από τις πύλες και στους χώρους στάθμευσης καλούνται να επιστρέψουν στα αυτοκίνητά τους. Παρακαλούνται όλοι οι θεατές εντός του γηπέδου να προφυλαχθούν κάτω από καλυμμένους χώρους και ράμπες μέχρι νεωτέρας».



Το κοινό επαίνεσε φυσικά, την καλλιτέχνιδα, μόλις άκουσαν τη συνεισφορά της στο να εξασφαλιστεί ότι θα φτάσουν στο σπίτι τους με ασφάλεια.

«Η DC Metro και η ομάδα της Μπιγιονσέ μας βοήθησαν πραγματικά με την παράταση του χρόνου του τρένου μετά τη συναυλία της», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Ένας άλλος θαυμαστής πρόσθεσε: «Έβρεχε τόσο δυνατά απόψε. Η Μπιγιονσέ όμως, έδωσε ένα καταπληκτικό σόου παρά τις καθυστερήσεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Διακινητής στο Κιλκίς ξυλοκόπησε έγκυο μετανάστρια για να τη ληστέψει - «Τη χτύπησε με κλοτσιές και πέτρες»

Ο Ιρανός λέει ότι δεν σκότωσε τον 40χρονο Έλληνα στην Κύπρο - «Τσακώθηκαν μια ημέρα πριν», κατέθεσε μάρτυρας

ΕΛ.ΑΣ.: Πέρσι έγινε το περιστατικό με τον ξυλαδαρμό ζευγαριού ηλικιωμένων από υπεύθυνο beach bar στη Χαλκιδική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr