Στάθης Αγγελόπουλος για Άντζελα Δημητρίου: «Κακώς υπήρχε αυτή η παρεξήγηση μεταξύ μας»

Στάθης Αγγελόπουλος για Άντζελα Δημητρίου: «Κακώς υπήρχε αυτή η παρεξήγηση μεταξύ μας»

«Την αγαπάω, έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές με την Άντζελα» συμπλήρωσε

stathis-aggelopoulos
Δηλώσεις έκανε ο Στάθης Αγγελόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην παρεξήγηση που είχε στο παρελθόν με την Άντζελα Δημητρίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις συνεργασίες, από τις οποίες έχει περάσει, ενώ αποκάλυψε ποιες έχει ξεχωρίσει.

«Είχα πολλές καλές συνεργασίες. Με τον Αδαμαντίδη έχω δουλέψει, με τον Νομικό έχω δουλέψει. Με την Άντζελα που μπορεί να είχαμε έτσι και μια σύγκρουση... Είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια», είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cun2l8sw0h6h)

«Έχω συνεργαστεί με τον Χρήστο Δάντη, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Γιάννη Σπανό, τον Πέτρο Γαϊτάνο. Έχω κάνει καλές συνεργασίες», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με την Άντζελα Δημητρίου, ενώ τόνισε πως ό,τι κι αν έγινε, η αγάπη του για εκείνη παραμένει.

«Είναι καλό παιδί η Άντζελα, αλλά καμιά φορά οι καλλιτέχνες έχουμε και τις αρνητικές στιγμές μας και ξεσπάμε σε αυτόν που θα βρούμε μπροστά μας. Έτσι θεωρώ ότι κι εκείνη ήταν η κακή στιγμή», εξήγησε.

«Την αγαπάω, έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές με την Άντζελα. Δεν θα ξεχάσω τις στιγμές στον Καναδά. Άσε, μην τα πω και παρεξηγηθώ πάλι. Την αγαπώ. Κακώς υπήρχε αυτή η παρεξήγηση μεταξύ μας», πρόσθεσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν

Σοκαριστικά βίντεο από την «επιδρομή» των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια - 8 τραυματίες, 96 συλλήψεις

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης