Γιάννης Κατινάκης για Γιώργο Λιάγκα: Δεν συμφωνώ με τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία, είναι όντως πίσω

«Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι» ανέφερε για τον παρουσιαστή

Ο Γιάννης Κατινάκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή, ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο όπως λέει, είναι «δύο διαφορετικοί κόσμοι».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», ο YouTuber και Instagrammer αποκάλυψε αρχικά: «Μετά τη συμμετοχή μου στο BlackOut, μου έκαναν πρόταση για το J2US».

Όσο για την προσωπική του ζωή, είπε: «Συμβαίνει ένας Γολγοθάς. Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να μάθουν τι κρύβεται πίσω από την περσόνα μου. Όσο άτυχος έχω σταθεί στα ερωτικά μου, τόσο τυχερός έχω σταθεί στο θέμα της οικογένειας».

«Όταν λες μπράβο σε έναν γονιό που κάνει το αυτονόητο, είναι δείγμα του πόσο πίσω είμαστε σαν χώρα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία. «Σε πολλά πράγματα δεν συμφωνώ με τον Γιώργο Λιάγκα, στα περισσότερα δηλαδή. Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ξέρει καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης και πώς να συζητηθεί. Πράγματα που έχει πει για την ομοφυλοφιλία με βρίσκουν άκρως αντίθετο. Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του. Δεν συμφωνώ σχεδόν σε τίποτα με τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία, είναι όντως πίσω», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν

Σοκαριστικά βίντεο από την «επιδρομή» των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια - 8 τραυματίες, 96 συλλήψεις

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr