Ελένη Ράντου-Μαρία Μπακοδήμου: Μαζί στην Αφρική - Δείτε φωτογραφίες

Αγκαλιασμένες ποζάρουν στην κάμερα από την Τανζανία

Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αφρική ανάρτησε η Μαρία Μπακοδήμου, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους, τη συνταξιδιώτισσά της.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη Ράντου, η οποία πήγε με την παρουσιάστρια ως τη Ζανζιβάρη στην Τανζανία. Οι δυο τους έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε η παρουσιάστρια με τους ακολούθους της στο Instagram.

Ποζάρουν αγκαλιασμένες, με μαγιό στην παραλία, αλλά και καθισμένες η μία δίπλα στην άλλη, πάνω σε μία ξύλινη κούνια. «Εξερευνήτριες» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μια μέρα πριν, η παρουσιάστρια ανάρτησε κι άλλα στιγμιότυπα από την παραμονή της στην περιοχή. Μεταξύ άλλων, έκανε μια βόλτα σε αγορά της περιοχής με διάφορα φρούτα.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την περιοχή, μαζί με ντόπιους. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, πόζαρε αγκαλιά με ένα μικρό παιδί, ενώ σε μία άλλη απαθανάτισε μια μητέρα με το μωρό της, αγκαλιά.

«Εγώ, είμαι ένα ακόμα πρόσωπο στο Ζανζιμπάρ. Αλλά η σερβιτόρα σερβίρει πάντα ένα κρυφό χαμόγελο... Billy Joel» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τις φωτογραφίες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr