O Μάκης Δελαπόρταςέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη δημοφιλή σειρά «Ρετιρέ».
Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, εξήγησε γιατί η περίοδος που γυριζόταν η σειρά ήταν ταυτόχρονα, ένα πολύ γλυκό, αλλά και πικρό κομμάτι της ζωής του.
«Το "Ρετιρέ" είναι ένα πολύ γλυκό, αλλά και πικρό κομμάτι της ζωής μου. Και αυτό γιατί στα πρώτα γυρίσματα του "Ρετιρέ" έχασα τον πατέρα μου. Αυτό ήταν αγκάθι για μένα. Κάποιες σκηνές μου θυμίζουν το βαρύ κλίμα που βίωνα τότε, παρασκηνιακά και που έπρεπε να προσπερνάω μπροστά στην κάμερα. Είναι κάτι που το λέω για πρώτη φορά», είπε χαρακτηριστικά.
«Τα τελευταία χρόνια, προσπαθώ να το βάλω στην άκρη αυτό και βλέπω το "Ρετιρέ", όσες φορές τύχει, με νοσταλγία. Είχα κι έναν πολύ σπουδαίο δάσκαλο, τον Γιάννη Δαλιανίδη. Μεγάλωσα με τις ταινίες του», πρόσθεσε.
Τέλος, εξήγησε τον λόγο που το «Ρετιρέ» δεν έχει τέλος. «Δεν έχει φινάλε το "Ρετιρέ", γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα για να συνεχίσουν. Ο Δαλιανίδης εγωιστικά είπε "όχι" και αποφάσισε να το σταματήσει και να γυρίσει τους Μικρομεσαίους», είπε κλείνοντας.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.