Τζέιμι Φοξ μετά το περιστατικό της υγείας του: «Επιτέλους αισθάνομαι και πάλι ο εαυτός μου»

«Ήταν ένα απροσδόκητο σκοτεινό ταξίδι, αλλά μπορώ να δω το φως» δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Τζέιμι Φοξ αποκάλυψε ότι «επιτέλους αρχίζει να αισθάνεται ξανά ο εαυτός του» μετά από ένα επείγον ιατρικό περιστατικό που τον υποχρέωσε να νοσηλευτεί για μήνες.

Αναλογιζόμενος την περιπέτεια της υγείας του, ο 55χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε στους περισσότερους από 16,8 εκατομμύρια οπαδούς του στο Instagram ότι η μυστηριώδης ασθένειά του ήταν «ένα απροσδόκητο σκοτεινό ταξίδι».

Παρά τις προκλήσεις στην ανάρρωσή του, ο Φοξ είπε ότι «μπορεί να δει το φως» και είναι «ευγνώμων σε όλους όσους επικοινώνησαν μαζί του και έστειλαν ευχές και προσευχές».

«Έχω πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσω... Απλά δεν ξέρετε πόσα σήμαινε... Θα σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά... και αν δεν το ξέρετε... Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ... όλη μέρα κάθε μέρα», κατέληξε στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση

Στις εικόνες, ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται χαρούμενος και υγιής καθώς κοίταζε κατευθείαν την κάμερα ενώ φορούσε ένα καπέλο, ένα λευκό πουκάμισο με V-λαιμό και γυαλιά ηλίου.

Κάτω από την ανάρτηση, οι θαυμαστές και πολλοί διάσημοι φίλοι του, συμπεριλαμβανομένου του Τζέρεμι Ρένερ, άφησαν εγκάρδια σχόλια.

Ο 52χρονος Ρένερ, ο οποίος πέρασε και εκείνος φέτος μια τραγική περιπέτεια με την υγεία του, καθώς παραλίγο να πεθάνει αφού καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα τον Ιανουάριο, έγραψε: «Αδελφέ, ξέρω αυτό το συναίσθημα!!! Από εδώ και πέρα γίνεται όλο και καλύτερα! Ευχαριστώ τον Θεό!».

«Ναι είναι!!! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα», σχολίασε η Οκτάβια Σπένσερ.

Το βίντεο με την ενημέρωσή του

Η ενημέρωση έρχεται λιγότερο από ένα μήνα αφότου ο Φοξ έδωσε για πρώτη φορά λεπτομερή ενημέρωση για την ανάρρωσή του.

Ο Φοξ ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι δεν είναι «τυφλός» ή «παράλυτος» σε μια συναισθηματική τρίλεπτη περιγραφή της υγείας του.

«Δισεκατομμύρια ευχαριστώ σε όλους, ήταν ένας μακρύς δρόμος, αλλά όλες οι προσευχές, οι σπουδαίοι άνθρωποι και ο Θεός με βοήθησαν να τα καταφέρω» έγραψε στη λεζάντα του κλιπ.

Στο βίντεο είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο μακριά με πήγε και πώς με επανέφερε, πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ».

Ο ίδιος αναγνώρισε, ότι πολύς κόσμος περίμενε ενημέρωση για την κατάστασή του, αλλά «για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήθελα να με δείτε έτσι. Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία [ή] τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω».

Στη συνέχεια του κλιπ, ο ηθοποιός είπε ότι η αδελφή του Ντέιντρα Ντίξον και η κόρη του Κορίν «μου έσωσαν τη ζωή» και ευχαρίστησε επίσης τον Θεό και τους «σπουδαίους ιατρούς» που τον περιέθαλψαν.
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να σε βοηθάει η οικογένειά σου με τέτοιο τρόπο – και όλοι ξέρετε ότι το κράτησαν ερμητικά κλειστό, δεν άφησαν τίποτα να βγει έξω. Με προστάτευσαν», δήλωσε. «Και αυτό εύχομαι να έχουν όλοι σε τέτοιες στιγμές».

Ο Φοξ θέλησε επίσης να διαψεύσει με χιούμορ, όσα γράφτηκαν για εκείνον, όπως ότι τυφλώθηκε ή ότι έμεινε παράλυτος.

«Τώρα, ξέρετε, με το να είσαι σιωπηλός μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι λένε τι έχω, κάποιοι είπαν ότι είμαι τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε … τα μάτια λειτουργούν μια χαρά. Είπαν ότι είμαι παράλυτος – δεν είμαι παράλυτος» ανέφερε.

Αργότερα, ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας: «Αλλά πέρασα… Πήγα στην κόλαση και γύρισα πίσω. Και ο δρόμος μου προς την ανάρρωση είχε και κάποιες λακκούβες. Αλλά επιστρέφω. Και είμαι σε θέση να δουλέψω.».

Φανερά συγκινημένος στο τέλος ολοκλήρωσε το βίντεο λέγοντας: «Στέλνω όλη την αγάπη που πήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάστασης. Ξέρω τι λένε για τους ανθρώπους που κλαίνε στα βίντεο -μπορείς να κάνεις δεύτερη λήψη- εγώ δεν θα κάνω δεύτερη λήψη. Είναι αυτό που είναι. Είμαι στον δρόμο της επιστροφής».

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σφίγγει ο κλοιός για τους χούλιγκαν - Τα μέτρα και τα μηνύματα για την αθλητική βία

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Άλλη παρακράτηση για μισθωτούς, άλλη για ελεύθερους επαγγελματίες - Δείτε παραδείγματα

Κυνήγι: Τι προβλέπει η νέα ρυθμιστική - Πιο νωρίς το αγριογούρουνο, τι ισχύει ανά είδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr