Barbie: Τίμοθι Σάλαμε και Σίρσα Ρόναν παραλίγο να παίξουν στην ταινία

Barbie: Τίμοθι Σάλαμε και Σίρσα Ρόναν παραλίγο να παίξουν στην ταινία

«Προσπάθησα να τους βάλω και τους δύο σε αυτό, και οι δύο δεν μπορούσαν να το κάνουν» ανέφερε η σκηνοθέτρια, Γκρέτα Γκέργουιγκ

chalamet_-_ronan
Η Γκρέτα Γκέργουιγκ αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Hollywood First Look ότι ο Τίμοθι Σάλαμε επισκέφτηκε το πλατό της ταινίας «Barbie» στο Λονδίνο και εξέφρασε το παράπονό του που δεν μπόρεσε να παίξει στην ταινία. Η Γκέργουιγκ σκηνοθέτησε τον Σαλαμέ στο «Lady Bird» και στο «Little Women».

Η σκηνοθέτρια είπε προηγουμένως στο CinemaBlend ότι ο Σάλαμε και η μούσα της Σίρσα Ρόναν είχαν «φλερτάρει» με μία εμφάνιση στη «Barbie», αλλά τα φορτωμένα προγράμματά τους δεν τους το επέτρεψαν.
«Προσπάθησα να τους βάλω και τους δύο σε αυτό. Και οι δύο δεν μπορούσαν να το κάνουν», επανέλαβε η Γκέργουιγκ στο Hollywood First Look. «Παρόλο που ο Τίμοθι ήρθε από το γύρισμα και μετά είπε: "Έπρεπε να ήμουν σε αυτό", και είπα, "Το ξέρω! Γιατί δεν είσαι σε αυτό;"».

Κλείσιμο
Η σκηνοθέτρια είπε ότι είχε σχεδιάσει να εμφανιστούν ο Σάλαμε και η Ρόναν στο «Barbie» σε μία εμφάνιση έκπληξη αλλά «και οι δύο δεν κατάφεραν να το κάνουν και ήμουν τόσο ενοχλημένη. Αλλά τους αγαπώ τόσο πολύ. Αλλά ένιωθα σαν να κάνω κάτι χωρίς τα παιδιά μου. Εννοώ, δεν είμαι η μαμά τους, αλλά νιώθω κάπως σαν τη μαμά τους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αθηνών-Κορίνθου: Κανονικά η κυκλοφορία μετά το επτάωρο θρίλερ με το βυτιοφόρο

Εισβολή στην Ουκρανία: Το μεγαλύτερο πεδίο δοκιμών για νέα όπλα μετά τον Ψυχρό Πόλεμο

Βρετανικό Μουσείο: Υπεύθυνος για τις ελληνικές αρχαιότητες ο υπάλληλος-κλέφτης!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης