Lizzo: Χορεύτριες της τραγουδίστριας βγήκαν να την υπερασπιστούν εν μέσω των μηνύσεων για σεξουαλική παρενόχληση

Σε ανάρτησή τους τάχθηκαν υπέρ της ποπ σταρ - Η Lizzo κατηγορήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα από τρεις υπαλλήλους της

Οι χορευτές και οι χορεύτριες της Lizzo επιδοκίμασαν δημόσια την τραγουδίστρια λίγο καιρό αφού μηνύθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

«Περάσαμε τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας στην περιοδεία The Special Tour», αναφέρεται σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram την Πέμπτη 17 Αυγούστου από την ομάδα χορού της Lizzo, τις Big Grrrls και τους Big Boiiis.

«Η δέσμευση ότι ο χαρακτήρας και η κουλτούρα προηγούνται κάθε κίνησης και στιγμής ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα και ευλογίες που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε», έγραφε η δήλωση.

Η δήλωση συνοδευόταν από ένα βίντεο-μοντάζ με στιγμές από το διεθνές ταξίδι, με τους χορευτές να μοιράζονται ότι η «εμπειρία της περιοδείας» ήταν «πέρα από απλά #Special».

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τη Lizzo που έσπασε τους περιορισμούς και άνοιξε την πόρτα για να κάνουν οι Big Grrrl και Big Boiii Dancers αυτό που αγαπάμε! Δημιουργήσατε μια πλατφόρμα όπου μπορέσαμε να παραλληλίσουμε το Πάθος μας με έναν σκοπό! Όχι μόνο για εμάς, αλλά για τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους που σπάνε τα εμπόδια», συνέχιζε η δήλωση.

Δείτε την ανάρτηση

Οι κατηγορίες
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η διάσημη τραγουδίστρια δέχτηκε μια αγωγή-βόμβα από τρεις πρώην backup χορεύτριές της - που αναγνωρίστηκαν ως Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez - οι οποίες ισχυρίζονται ότι υποβλήθηκαν σε body shaming και σεξουαλικά υποτιμητική συμπεριφορά.

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται επίσης ότι δέχθηκαν πιέσεις να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά σόου κατά τη διάρκεια της απασχόλησής τους.

Ένα μέρος της αγωγής αναφέρει ένα περιστατικό τον Φεβρουάριο, όταν οι χορεύτριες φέρεται να προσκλήθηκαν στην περιοχή Red Light District - γνωστή για τα sex shops και το ανοιχτά γυμνό περιβάλλον της - κατά τη διάρκεια μιας στάσης περιοδείας στο Άμστερνταμ.

Η αγωγή αναφέρει: «... τα πράγματα ξέφυγαν γρήγορα από τον έλεγχο. Η Lizzo άρχισε να καλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς καλλιτέχνες, να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονται από τους κόλπους των καλλιτεχνών και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν από τους κόλπους των καλλιτεχνών».
Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι η 35χρονη Lizzo τις εξαπάτησε για να παρακολουθήσουν ένα άλλο σόου σεξ ένα μήνα αργότερα, «στερώντας τους έτσι την επιλογή να μην συμμετάσχουν», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Περίπου μια εβδομάδα μετά την εμφάνιση των τριών γυναικών, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τη μήνυση επιβεβαίωσαν στη σελίδα έξι ότι έξι ακόμη πρώην χορεύτριες με «παρόμοιες ιστορίες» είχαν εμφανιστεί.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς οι κριτικές στο διαδίκτυο «ξυπνούν» τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - Στα ραντάρ μέχρι και το Marketplac

Οι «βατοί» αντίπαλοι Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μια ανάσα πριν τους ομίλους - Ο αστερίσκος της ΑΕΚ

Φίλη της Μαντόνα «πρόδωσε» πώς είναι στα 65 της η διάσημη τραγουδίστρια - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr