Σαμ Ασγκάρι: «Διαλέγει περούκες» για να κρυφτεί από τους παπαράτσι

Σαμ Ασγκάρι: «Διαλέγει περούκες» για να κρυφτεί από τους παπαράτσι

Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση σχετικά με τη δημοσιότητα του διαζυγίου του

sam_asghari
Η είδηση του διαζυγίου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι έγινε γνωστή στις 16 Αυγούστου. Η 41χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ και ο 29χρονος γυμναστής και μοντέλο χώρισαν ύστερα από 14 μήνες γάμου και 6 συνολικά χρόνια σχέσης.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψαν ότι τσακώθηκαν άσχημα μετά από μια φήμη ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον είχε απατήσει, ενώ μια πηγή ανέφερε ότι ο Ασγκάρι είχε μετακομίσει από το σπίτι τους και ζούσε μόνος του.

Σε μια νέα ανάρτηση, ο ηθοποιός-μοντέλο φαίνεται ότι στρέφεται στο χιούμορ εν μέσω αυτής της μεγάλης αλλαγής στη ζωή του, σχολιάζοντας την επακόλουθη δημοσιότητα που πήρε το θέμα στα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σε αυτήν ο Ασγκάρι φαίνεται να δοκιμάζει φίλτρα - περούκες, γράφοντας στη λεζάντα: «Βοηθήστε με να διαλέξω περούκα για να κρυφτώ από τους παπαράτσι».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο
Screenshot_20230820_141432

Το ζευγάρι ξεκίνησε το ειδύλλιό του τον Οκτώβριο του 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ, τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκαν και πριν από δύο μήνες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φρόντισε να προστατέψει τα περιουσιακά της στοιχεία και έκανε προγαμιαίο συμβόλαιο. Σύμφωνα με το TMZ στο προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι προβλέπεται ότι σε περίπτωση χωρισμού η ποπ σταρ θα διατηρήσει στο ακέραιο την περιουσία της που είχε αποκτηθεί πριν από τον γάμο τους. Δηλαδή τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης