Η Κάρμεν Ηλέκτρα ξεγέλασε την πολιτική του Instagram και κατάφερε να φωτογραφηθεί γυμνή

Η Κάρμεν Ηλέκτρα ξεγέλασε την πολιτική του Instagram και κατάφερε να φωτογραφηθεί γυμνή

Το γυμνό περιεχόμενο απαγορεύεται στην πλατφόρμα, όμως η 51χρονη βρήκε «παραθυράκι»

Carmen Electra: Εμφάνιση χωρίς σουτιέν
Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch» Κάρμεν Ηλέκτρα, ανέλαβε έναν νέο ρόλο ως μοντέλο του OnlyFans, παρακάμπτοντας έξυπνα τους κανονισμούς του Instagram για το γυμνό, προκειμένου να προωθήσει το περιεχόμενό της που προορίζεται αυστηρά για ενήλικες.

Στα 51 της χρόνια, η Ηλέκτρα μοιράστηκε με τόλμη μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες που άφηναν ελάχιστα στη φαντασία. Χρησιμοποιώντας διακριτικό θόλωμα σε στρατηγικά σημεία, απέφυγε επιδέξια να προκαλέσει κόκκινες σημαίες από τα φίλτρα περιεχομένου της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά τις προσπάθειες του κινήματος «ελευθερώστε τη θηλή», το Instagram, που πλέον ανήκει στην ιδιοκτησία της Meta, παραμένει σταθερό στις πολιτικές λογοκρισίας του. Η Ηλέκτρα, σε μια μάλλον μοναδική κίνηση, ξεπέρασε τα όρια προβάλλοντας ολόκληρο το σώμα της, εκτός από μια συγκεκριμένη ανατομική λεπτομέρεια. Στην ουσία, η παρουσία ή η απουσία θηλών, διαφοροποιεί το Instagram από μια ιστοσελίδα ταινιών ενηλίκων. Αυτό λοιπόν που έκανε η Ηλέκτρα ήταν να κρύψει διακριτικά τις θηλές της και το πίσω σημείο του σώματός της, ξεγελώντας στο σύστημα, παραμένοντας όμως ολόγυμνη.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Watch and Chill




Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σε πλοίο στο λιμάνι ασθενείς του νοσοκομείου μετά την εκκένωση, σε τέντες τα σοβαρά περιστατικά - Δείτε βίντεο

Εφορία: Οι 5 +1 προθεσμίες που λήγουν στον τέλος Αυγούστου

Meteo: Οι δασικές πυρκαγιές κάλυψαν με καπνό τον ουρανό της Ελλάδας - Δείτε εικόνα από δορυφόρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης