Τομ Χάρντι: Το συλλυπητήριο μήνυμα για τον Ρον Σεφάς Τζόουνς

Ο ηθοποιός του «This Is Us» έφυγε πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 66 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε ο Αμερικανός ηθοποιός Ρον Σεφάς Τζόουνς στις 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το BBC, ήταν περισσότερο γνωστός από τη σειρά «This Is Us» - ο ρόλος του ως χαμένος πατέρας που βρίσκει τη λύτρωση του χάρισε δύο βραβεία Emmy.

Ο Τζόουνς σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους πνεύμονές του. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα το 2020 λόγω χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και πέρασε σχεδόν δύο μήνες σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με τη Guardian.

Ο Τομ Χάρντι αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στον ηθοποιό με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες του Τζόουνς. 

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το εξής: «Ρον Σεφάς Τζόουνς - Θρύλος και ένας από τους φωστήρες της υποκριτικής. Αναπαύσου εν ειρήνη. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου και την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του».

Δείτε τις φωτογραφίες


Η «καλοσύνη του ήταν αισθητή σε όποιον είχε την τύχη να τον γνωρίσει» τόνισε ο μάνατζέρ του. Η αγάπη του Τζόουνς για τη σκηνή «ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης ερμηνείας του, η οποία ήταν υποψήφια για Τόνι και βραβευμένη με «Drama Desk Award» για τον ρόλο του στο «Clyde's στο Broadway» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Παραδόθηκε στην αστυνομία Ηρακλείου ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο «για μία προσπέραση»

Εκκενώνεται η Αμυγδαλέζα, περίπου 700 μετανάστες μεταφέρονται σε άλλες δομές - Δείτε φωτογραφίες

Σικελία και Μάλτα έχουν καλυφθεί από τον καπνό των πυρκαγιών στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr