Lizzo: Οι πρώην χορεύτριες αντιδρούν στην αγωγή της - «Ύπουλη προσπάθεια εκφοβισμού»

Lizzo: Οι πρώην χορεύτριες αντιδρούν στην αγωγή της - «Ύπουλη προσπάθεια εκφοβισμού»

«Προσφέρει ένα ανατριχιαστικό αποτέλεσμα σε όλα τα θύματα παρενόχλησης στον χώρο εργασίας» δήλωσε ο δικηγόρος των χορευτριών

lizzo__1_
Οι πρώην χορεύτριες της Lizzo που μηνύουν την τραγουδίστρια για σεξουαλική παρενόχληση πιστεύουν ότι το σχέδιό της να τους αντιδικήσει είναι μια «ύπουλη προσπάθεια εκφοβισμού», σύμφωνα με τους δικηγόρους τους.

«Η απειλή της Lizzo να αντιδικήσει για κακόβουλη δίωξη είναι μια ύπουλη απόπειρα εκφοβισμού και προσφέρει ένα ανατριχιαστικό αποτέλεσμα σε όλα τα θύματα παρενόχλησης στον χώρο εργασίας», ανέφερε σε δήλωσή του στο Page Six ο δικηγόρος Ρον Ζαμπράνο, ο οποίος εκπροσωπεί τις ενάγουσες Αριάνα Ντέιβις, Κρίσταλ Γουίλιαμς και Νοέλ Ροντρίγκεζ.

«Η τακτική του εκφοβισμού, του εκφοβισμού και της ντροπής των θυμάτων που προέρχεται από την ομάδα της Lizzo είναι ακριβώς η συμπεριφορά που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία του θεάματος, οι οποίοι αισθάνονται ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να 'το καταπιούν' για πρόσβαση και επιτυχία», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο Ζαμπράνο ισχυρίστηκε ότι η διάσημη τραγουδίστρια προσπαθεί να τρομάξει άλλα φερόμενα ως θύματα από το να εμφανιστούν με παρόμοιες κατηγορίες.

«Η ομάδα της προσπαθεί απλώς να αποσιωπήσει την αλήθεια και να κρύψει την υποκρισία της να διαφημίζει το εμπορικό της σήμα ως μάρκα ενδυνάμωσης και θετικότητας του σώματος, ενώ ιδιωτικά στερεί από τις γυναίκες την ενδυνάμωσή τους», είπε ο Ζαμπράνο.

Κλείσιμο
«Η Lizzo σίγουρα δεν ενδυναμώνει τις γυναίκες μέσω των απειλών της, μάλλον τις στερεί τα δικαιώματα τους, αλλά αυτή η αγωγή δεν αφορά μόνο αυτήν. Αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι διάχυτη στη βιομηχανία του θεάματος. Αυτό δεν το κάνει σωστό και εξακολουθεί να είναι παράνομο».
Ο δικηγόρος της Lizzo, Μάρτι Σίνγκερ, ανακοίνωσε την Τετάρτη, 23 Αυγούστου, ότι η τραγουδίστρια σχεδιάζει να μηνύσει τις τρεις γυναίκες για «κακόβουλη δίωξη».

Ο Σίνγκερ μοιράστηκε με το People φωτογραφίες και βίντεο που φέρεται να δείχνουν τις δυσαρεστημένες χορεύτριες να φαίνονται χαρούμενες μετά την παρουσία τους σε ένα topless show στο Άμστερνταμ με τη Lizzo, κάτι που, όπως λέει, καταρρίπτει τους ισχυρισμούς τους ότι αναγκάστηκαν να πάνε παρά τη θέλησή τους.

«Αυτές οι αδιάψευστες φωτογραφίες και τα βίντεο, μαζί με πρόσθετα ουσιαστικά στοιχεία, αποδεικνύουν τις κραυγαλέες αντιφάσεις μεταξύ των όσων ισχυρίζονται οι ενάγουσες στην ψεύτικη αγωγή τους και των όσων αποδεικνύονται στην πραγματικότητα από τα γεγονότα», δήλωσε ο Σίνγκερ στο περιοδικό.

«Η αγωγή είναι μια απάτη. Η Lizzo σκοπεύει να υποβάλει μήνυση για κακόβουλη δίωξη αφού επικρατήσει και απορριφθούν αυτοί οι ψευδείς ισχυρισμοί», είπε στη συνέχεια.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Λέρος: Σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο για τον Τούρκο επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί της Pegasus Airlines και τη σύζυγό του

Εργασιακό νομοσχέδιο: Tι αλλάζει στην αγορά εργασίας σε ωράρια και συμβάσεις - Δείτε 20+1 σημαντικές παρεμβάσεις

Τεντόγλου και Πίνοκ χειροκροτούν ρυθμικά ο ένας τον άλλο στο άλμα που έκρινε τον νικητή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης