Έλενα Κρίστενσεν: Η ανάρτησή της για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή - «Μας λείπεις»

«Είμαι τόσο ευγνώμων για όλες αυτές τις τρυφερές στιγμές που θα μείνουν παγωμένες για πάντα..» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της

Μία ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή έκανε η Έλενα Κρίστενσεν. Σαν χθες, θα γιόρταζε τα 80ά του γενέθλια, όπως αναφέρει το μοντέλο στη δημοσίευση που έκανε.

Με αφορμή λοιπόν, αυτή την ημέρα, η Έλενα Κρίστενσεν ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από εκείνον, κατά την παιδική της ηλικία.

Σε αυτές, φαίνεται η ίδια, η αδερφή και η μητέρα της σε διάφορες φάσεις της ζωής τους. Όπως αναφέρει στη λεζάντα, οι φωτογραφίες αυτές της δείχνουν πώς τις έβλεπε ο πατέρας της.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Κρίστενσεν έγραψε: «Μπαμπά, ήσουν ο πραγματικός φωτογράφος αυτής της οικογένειας, η φωτογραφική σου μηχανή πάντα κρέμεται γύρω από το λαιμό σου στην ανοιχτό καφέ δερμάτινη θήκη έτοιμη να απαθανατίσει τα πιο πολύτιμα και βαθιά δευτερόλεπτα της ζωής.. Βλέποντας τη μαμά και εμάς τα κορίτσια μέσα από τα μάτια σου δείχνει την αγνή αγάπη που είχες για την οικογένειά σου και είμαι τόσο ευγνώμων για όλες αυτές τις τρυφερές στιγμές που θα μείνουν παγωμένες για πάντα..».

Τέλος, εξέφρασε τα συναισθήματά της προς εκείνον: «Ήταν τα 80α γενέθλια σου χθες, σε αγαπάμε και μας λείπεις τόσο πολύ ♥️».

Δείτε τις φωτογραφίες:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr