Η ταινία «Barbie» ήταν αδιαμφισβήτητα η ταινία του καλοκαιριού αν όχι της χρονιάς, καθώς έχει σημειώσει εισπράξεις που ξεπερνούν το 1 δις δολάρια και έλαβε θετικές κριτικές τόσο από κοινό όσο και από κριτικούς. Η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την ομορφιά της.
Ορισμένοι βρήκαν ότι η διάσημη σταρ μοιάζει στην Ιωάννα Μαλέσκου, κάτι το οποίο δεν ξέφυγε της προσοχής της παρουσιάστριας, η οποία δεν δίστασε να το σχολιάσει.
Το δικό της χιουμοριστικό σχόλιο έκανε η παρουσιάστρια με ανάρτησή της σχετικά με την ομοιότητά της με τη Αυστραλή ηθοποιό.
Σε ένα κολάζ φωτογραφιών που ανέβασε, με την ίδια και τη Ρόμπι, η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε περιπαικτικά στα ισπανικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Η σφετερίστρια».
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.