Τέιλορ Σουίφτ: Η ταινία «Exorcist - Believer» θα κυκλοφορήσει νωρίτερα εξαιτίας της τραγουδίστριας

Τέιλορ Σουίφτ: Η ταινία «Exorcist - Believer» θα κυκλοφορήσει νωρίτερα εξαιτίας της τραγουδίστριας

Οι παραγωγοί της ταινίας τρόμου μετέφεραν την ημερομηνία κυκλοφορίας της προκειμένου να μην ανταγωνιστούν το φιλμ της τραγουδίστριας

taylor_swift__1_
Η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να κάνει τη Universal Pictures να επισπεύσει την κυκλοφορία της ταινίας της, «Τhe Exorcist: Believer», για τις 6 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι η ταινία για την τρέχουσα συναυλία της, με τίτλο «Taylor Swift: The Eras Tour», θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.
Η επιρροή της τραγουδίστριας στο κοινό που ανυπομονεί να καταναλώσει οποιοδήποτε προϊόν βγάζει, έκανε τους παραγωγούς του «Exorcist: Believer» να αλλάξουν τη στρατηγική κυκλοφορίας τους, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις στις πωλήσεις εισιτηρίων της αναμενόμενης ταινίας τρόμου.

Κλείσιμο
Ο Τζέισον Μπλουμ, ο επικεφαλής του «Blumhouse», ήταν ο απεσταλμένος του στούντιο που ανακοίνωσε την κίνηση αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποκλινόμενος στη Σουίφτ λέγοντας: «Κοίτα τι με ανάγκασες να κάνω (σ.σ. αναφορά στο τραγούδι της «Look What You Made Me Do». Το «Τhe Exorcist: Believer» μεταφέρεται για τις 6/10/23» και ακολούθησε το hashtag #TaylorWins.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Deadline», η προπώληση για το «Taylor Swift: The Eras Tour» έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια λίγες ώρες αφότου η AMC ξεκίνησε την πώληση.

Μάλιστα, η ταινία έσπασε το ρεκόρ για τα εισιτήρια σε προπωλήσεις σε μία ημέρα με 26 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας ταινίες όπως το «Avengers: Endagame» και το «Spider - Man: No Way Home».

Οι θαυμαστές που συνέρρευσαν στην ιστοσελίδα της AMC για να αγοράσουν εισιτήρια ανάγκασαν την ιστοσελίδα να δημιουργήσει μια ουρά αναμονής προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην προπώληση.

Η συναυλιακή ταινία της Σουίφτ γυρίστηκε κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων συναυλιών της τραγουδίστριας από τις έξι συνεχόμενες ημερομηνίες στο στάδιο SoFi του Inglewood της Καλιφόρνια.

Η ανακοίνωση για την ταινία σχετικά με την περιοδεία αιφνιδίασε τους θαυμαστές της, καθώς μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος της περιοδείας στις ΗΠΑ και θα συνεχίσει να έχει διεθνείς ημερομηνίες μέχρι το 2024, ολοκληρώνοντας με ένα δεύτερο σκέλος στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο και με μερικές ακόμη συναυλίες στο «Rogers Center» στο Τορόντο του Καναδά.

Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της 33χρονης ποπ σταρ θα είναι στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωπί: Εντοπίστηκε τμήμα κρανίου σε εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας

Νέες ταυτότητες: Από 25 Σεπτεμβρίου η έκδοσή τους - «Ούτε τσιπάκια έχουν, ούτε κάμερες», επισημαίνει ο Μητσοτάκης

Έλον Μασκ: Ρήξη με την τρανς κόρη του - «Είναι κομμουνίστρια, πιστεύει πως είναι κακό να είσαι πλούσιος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης