Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ήταν πολύ φοβισμένη όταν έμαθε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση

Η διάσημη τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε ένα ιατρικό περιστατικό που είχε σχετικά με το αγέννητο μωρό της

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν συνεχίζει να ξεκουράζεται μετά από ένα πρόσφατο ιατρικό επεισόδιο που αφορούσε το αγέννητο μωρό της.

Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι η 44χρονη τηλεπερσόνα «ήταν πολύ φοβισμένη όταν έμαθε ότι το μωρό της χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση».

«Δεν ήθελε να μιλήσει για το τι συνέβαινε. Τώρα είναι καλά. Εξακολουθεί να ξεκουράζεται στο σπίτι με τον Τράβις» πρόσθεσε η πηγή.

Ο 47χρονος ντράμερ των Blink-182 είχε σπεύσει στο σπίτι του για ένα «επείγον οικογενειακό θέμα», το οποίο ο ίδιος και η Καρντάσιαν μοιράστηκαν στα social media την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου.
Ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα χέρια τους πλεγμένα μεταξύ τους και η Καρντάσιαν έγραψε: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας».

«Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, ο βράχος μου. Και στη μαμά μου, ευχαριστώ που μου κράτησε το χέρι σε όλο αυτό», συνέχισε.

«Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο της βιασύνης σε μια επείγουσα επέμβαση στο έμβρυο. Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει μια παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να καταλαβαίνει αυτό το αίσθημα φόβου», μοιράστηκε. «Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που χρειάστηκε να παλέψουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες».

Και κατέληξε: «Δόξα τω Θεώ. Το να βγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου και ασφαλές ήταν η πιο αληθινή ευλογία».


Ο ντράμερ μοιράστηκε επίσης ένα tweet σχετικά με την κατάσταση, γράφοντας: «Ο Θεός είναι σπουδαίος. Πέταξα σπίτι για μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση που απειλούσε τη ζωή του μωρού μας και είμαι τόσο ευγνώμων που πήγε καλά Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την υποστήριξη. Η περιοδεία συνεχίζεται την Παρασκευή».

Το μωρό είναι το τέταρτο παιδί για την Καρντάσιαν και για τον Μπάρκερ από προηγούμενες σχέσεις.

Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Daniel»: Μήνυμα από το «112» στον Ιπποκράτη Λάρισας - «Απομακρυνθείτε προς το κέντρο της πόλης»

Κακοκαιρία Daniel - Μαγνησία: Η καταστροφή στη Μηλίνα Πηλίου μέσα από 20 φωτογραφίες

Δολοφονία στο Blue Horizon: Τι αναφέρει το Ημερολόγιο Συμβάντων του Λιμενικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr