Ελεονώρα Μελέτη: «Η επικαιρότητα μας υποχρεώνει να είμαστε συγκρατημένοι»

«Σε ένα μόνο πράγμα δεν είμαστε συγκρατημένοι, στην επιθυμία να θέλουμε να ξεκινάμε μαζί σας την ημέρα μας» δήλωσε η παρουσιάστρια

Tη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα η εκπομπή της «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη και την ανανεωμένη ομάδα της: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Νανά Παλαιτσάκη, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάσης Πάτρας.

Λόγω της δυσάρεστης επικαιρότητας και των καταστροφών που έχει επιφέρει η κακοκαιρία «Daniel», η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε λέγοντας αρχικά: «Καλή σας ημέρα και καλώς ήρθατε. Είμαστε κοντά σας σε αυτή την πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θέλαμε να ξεκινήσουμε και να σας πούμε μία ευχάριστη, μεγάλη, ζεστή καλημέρα, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία και να σας μεταφέρουμε λίγο από τον αέρα ανανέωσης που έχουμε εδώ στην τηλεοπτική πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε. Δυστυχώς όμως η επικαιρότητα των τελευταίων μηνών μάς υποχρεώνει να είμαστε πιο συγκρατημένοι από ό, τι θα θέλαμε».

Δείτε το βίντεο 

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Σε ένα μόνο πράγμα δεν είμαστε συγκρατημένοι, στην επιθυμία να θέλουμε να ξεκινάμε μαζί σας την ημέρα μας και να βλέπουμε με ψυχραιμία όλα αυτά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τη νέα της ομάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Προφυλακίστηκαν πλοίαρχος και ύπαρχος του Blue Horizon για τη δολοφονία του Αντώνη

Πώς οι έφηβοι έγιναν λάτρεις της ακριβής κατανάλωσης - Οι 10 μάρκες που έγιναν σύμβολα

Βίντεο: Σε 18 μέτρα ύψος έφτασαν τα νερά στην κοιλάδα των Τεμπών - Σχεδόν κάλυψαν την κρεμαστή γέφυρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr