Το «Murder, She Wrote» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Το «Murder, She Wrote» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Πρόκειται για τη διάσημη τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούσε η Άντζελα Λάνσμπερι

Murder__She_Wrote
Έντεκα μήνες μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού Άντζελα Λάνσμπερι ανακοινώθηκε η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς «Murder, She Wrote» στην οποία πρωταγωνιστούσε από το 1984 έως το 1996.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Λόρεν Σούκερ Μπλουμ και Ρεμπέκα 'Αντζελο, με το τελευταίο έργο τους το «Dumb Money» με τους Σεθ Ρόγκεν/Πολ Ντέινο, να κάνει λίγες ημέρες πριν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Η πρώην επικεφαλής της Sony, Έιμι Πασκάλ, συμμετέχει επίσης ως παραγωγός, ενώ προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του σκηνοθέτη ή της πρωταγωνίστριας.

Η διάσημη αστυνομική σειρά της Universal Television, μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές με εκατομμύρια τηλεθεατές προβλήθηκε στο CBS για 12 σεζόν. Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο η Λάνσμπερι ήταν υποψήφια για βραβείο Emmy το οποίο όμως ποτέ δεν κέρδισε. Ωστόσο τιμήθηκε με τέσσερις Χρυσές Σφαίρες.

Κλείσιμο
Υποδυόταν την Τζέσικα Φλέτσερ, συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων και ερασιτέχνη ντετέκτιβ που στον ελεύθερο χρόνο της ερευνούσε μυστηριώδεις υποθέσεις στην πόλη Κάμποτ Κόουβ της Νέας Αγγλίας. Οπως αναφέρει ο Guardian έφυγε από την ζωή στις 11 Οκτωβρίου του 2022 στο σπίτι της στο Λος 'Αντζελες μόλις 5 ημέρες πριν τα 97α γενέθλιά της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κατανεμηθούν τα 2,25 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα αίτια της πλημμύρας στη Θεσσαλία


Φωτογραφίες: 2 χλμ. από το σημείο της εκτέλεσης το κρησφύγετο των 6 στη Λούτσα - Το είχαν νοικιάσει μέσω AirBnb
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης