Σίντι Κρόφορντ: O πατέρας της πίστευε ότι το μόντελινγκ ήταν «άλλο όνομα για την πορνεία»

Το διάσημο μοντέλο έκανε αρκετές συζητήσεις μέχρι να πείσει τους γονείς της

Η πορεία της Σίντι Κρόφορντ στο να γίνει ένα από τα πιο εμβληματικά supermodels στον κόσμο δεν ήταν χωρίς προκλήσεις, ιδίως όταν έπρεπε να πείσει τους γονείς της για την αντισυμβατική επιλογή της καριέρας της.

To 57χρονο μοντέλο αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο πατέρας της, Τζον Κρόφορντ, αρχικά δυσκολεύτηκε να κατανοήσει τη νομιμότητα μιας καριέρας μοντέλου.

Σε μια προεπισκόπηση της σειράς ντοκιμαντέρ «The Super Models» του Apple TV+, η Σίντι ανέφερε ότι ο πατέρας της έτρεφε λανθασμένες αντιλήψεις για τη βιομηχανία.


«Ο πατέρας μου δυσκολευόταν να κατανοήσει ότι το μόντελινγκ θα μπορούσε να είναι ένα νόμιμο επάγγελμα» αποκάλυψε σε ένα απόσπασμα που εξασφάλισε το People και πρόσθεσε: «Πίστευε λανθασμένα ότι το μόντελινγκ ήταν συνώνυμο με κάτι τόσο στιγματισμένο όσο η πορνεία».

Οι γονείς της Σίντι Κρόφορντ μετά από αρκετές συζητήσεις, συμφώνησαν τελικά να υποστηρίξουν τις φιλοδοξίες της, ενώ τη συνόδευσαν μάλιστα και στο πρώτο της ραντεβού για κάστινγκ.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ «The Super Models»

Αναλογιζόμενη το ταξίδι της στον ανταγωνιστικό κόσμο του μόντελινγκ, η Κρόφορντ παραδέχτηκε ότι η ιδέα του μόντελινγκ δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της: «Πριν ξεκινήσω αυτή την περιπέτεια, δεν είχα καν σκεφτεί το μόντελινγκ ως πιθανή καριέρα. Είχα αγνοήσει την ύπαρξή του και δεν είχα ιδέα πώς θα μπορούσα να μεταβώ από το DeKalb του Ιλινόις στις γυαλιστερές σελίδες των περιοδικών».

Ειδήσεις σήμερα:

«Κλειδώνει» το πλαίσιο της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Χωρίς τους μισούς υπουργούς και πανηγυρικό κλίμα

Φωτογραφία: Η λάσπη από τη Θεσσαλία έφτασε μέχρι τις ακτές της Χαλκιδικής

Βίντεο: Γενέθλια γιόρταζε ο 23χρονος που έγινε τσακωτός να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου - Τον αποθέωσαν οι επιβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr