Για το καλλιτεχνικό του επίθετο μίλησε ο Νίκος Βέρτης, περιγράφοντας το όνειρο που είχε δει και τον έκανε να υιοθετήσει το «Βέρτης».
«Το κανονικό μου επίθετο είναι Αρβανιτίδης» είπε αρχικά στην εκπομπή «Κοσμοράδιο» και ξεκίνησε να περιγράφει, πώς προέκυψε το επίθετο με το οποίο τον γνωρίζει ο κόσμος.
«Ένα βράδυ που δούλευα στη Βέροια κάπου το ’98 ’99, κοιμόμουν και έβλεπα εφιάλτες, αφού είχα πυρετό. Κάποια στιγμή είδα ένα όνειρο ότι ήμουν σε ένα αρχαίο θέατρο, που ήταν κατάμεστο, φορούσα χλαμύδα και υπήρχε ένα λευκό πανό με μαύρα γράμματα που έγραφε πάνω “Βέρτης”» είπε αρχικά.
Συνεχίζοντας, θυμήθηκε ότι: «Τότε σηκώθηκα και έγραψα σ’ ένα χαρτάκι το όνομα, το οποίο δεν θυμόμουν το επόμενο πρωί. Έπειτα κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Δεν πίστευα πολύ στα όνειρα, το συζήτησα με τα κοντινά μου πρόσωπα και τότε άρχισαν όλοι να με φωνάζουν “Βέρτη”».
«Από εκεί και πέρα η ζωή μου άλλαξε αστραπιαία. Το ένα έφερνε το άλλο, ήρθαν απίστευτες προτάσεις, σαν μια μαγική χρυσόσκονη» είπε τέλος, ο Νίκος Βέρτης.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!