H Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε πως το πρόβλημα της αλωπεκίας έχει βελτιωθεί σημαντικά

H Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε πως το πρόβλημα της αλωπεκίας έχει βελτιωθεί σημαντικά

Η ηθοποιός γιόρτασε τα 52α της γενέθλια με νέα εμφάνιση στα μαλλιά της

Pinkett432423
Η διάσημη ηθοποιός και σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, γιόρτασε τα 52α της γενέθλια με μια σημαντική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φωτογραφία που δημοσίευσε αποκάλυψε ότι το πρόβλημα της αλωπεκίας που αντιμετώπιζε έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Στην ανάρτησή της, πρώην παρουσιάστρια του «Red Table Talk» παρουσίασε τη βελτιωμένη κατάσταση των μαλλιών της και το νέο, απαλό ροζ χρώμα που τους χάρισε. Με λεζάντα που έγραφε: «Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια έκπληξη γενεθλίων στην ανατολή της Παρθένου», η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έλαβε μηνύματα και ευχές από διάσημους φίλους της, μεταξύ των οποίων και ο DJ Jazzy Jeff.

Δείτε την ανάρτηση


Κλείσιμο
Η Πίνκετ Σμιθ είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά το 2018 στην εκπομπή της ότι έχασε τα μαλλιά της, δηλώνοντας: «Ήμουν στο ντους μια μέρα και στα χέρια μου είχα μόνο χούφτες μαλλιά. Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές στη ζωή μου που έτρεμα κυριολεκτικά από τον φόβο. Γι' αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να τα κόβω».

H ηθοποιός μοιράζεται πολύ συχνά με τους ακόλουθούς της, την εξέλιξη της αλωπεκίας που αντιμετωπίζει. Πριν μερικές εβδομάδες, είχε δημοσιεύσει και δύο φωτογραφίες του πώς ήταν πριν, και ότι πλέον φυτρώνουν νέες τρίχες στο κεφάλι της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη.

Δείτε το πριν και το μετά

Pinkett


Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της


Η μυστική συνάντηση του επιτελείου Κασσελάκη – Το κρυφό «στρατηγείο» και οι μεταγραφές

Έρωτας και εξουσία στον αιώνα της Μαργαρίτας Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης