Η μονομαχία του Γιώργου με τον Φώτη, η εξομολόγηση της Αμάντας και η πρεμιέρα της Μπέττυς

Μαλλιοκούβαρα την έκανε ο Κασσελάκης την τηλεόραση. Όχι ότι ήταν και δύσκολο….

Ας αρχίσουμε με κάτι όμορφο. Όπως το τρέηλερ της Μπέττυς Μαγγίρα, η οποία κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Νέος σταθμός, νέα εκπομπή και νέα ομάδα. Αγνωστο το περιεχόμενο αλλά δεδομένου ότι η συγκεκριμένη ζώνη στον ΑΝΤ1 είναι ανενεργή για χρόνια, μάλλον κάτι εντυπωσιακό ετοιμάζεται.
Πρεμιέρα και για τον Κώστα Τσουρό και την ομάδα του το Σάββατο με το «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Δυνατή ομάδα και μία ιδιαίτερη εκπομπή με εκπλήξεις στην δομή και στο περιεχόμενο. Η Ελεάννα Τρυφίδου στο τιμόνι της αρχισυνταξίας και οι πρόβες είναι πυρετώδεις στο Mega. Με το καλό.
Επιστρέφει και η παλιά καραβάνα, η Ναταλία Γερμανού και όλα πια αλλάζουν το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση. «Καλύτερα δε γίνεται» με ανταγωνισμό πλέον στα βαθιά. Προσωπική εκτίμηση; Αλλάζει ο χάρτης της τηλεόρασης Σάββατο και Κυριακή και είναι λογικό γιατί έδειχνε στάσιμος.

Πρώτη γεύση το βράδυ της Κυριακής για τον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» στο Mega και φυσικά για τις «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1, ο οποίος επιστρέφει με πολλή δύναμη στην μυθοπλασία.

Αγωνία στον ΣΚΑΪ για τις επιδόσεις των «Πανθέων». Λογικό αν αναλογιστεί κάποιος πως, από Δευτέρα όλοι θα είναι στα «χαρακώματα» είτε με νέα εγχειρήματα είτε με νέα επεισόδια παλιών, δοκιμασμένων συνταγών. Και για να είμαστε σοβαροί, τώρα αρχίζει η μάχη.

Κουμπώνει και μία τριάδα τηλεπαιχνιδιών, «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος», «Το πιο Μεγάλο παζάρι» και «Shopping Star», οπότε θα φανεί και στις απογευματινές ζώνες ποιος θ’ αντέξει.

Πάντως στην πρωινή ζώνη κυρίαρχος δείχνει να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, που μοιάζει πλέον να έχει δική του εκπομπή. Όλα γύρω του γυρίζουν και η «γιαγιά» ήταν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο στην σαπουνόπερα που αφορά την υποψηφιότητά του. Ο Γιώργος Λιάγκας με αρκετή ένταση απάντησε στον wannabe πολιτικό αρχηγό για την επίπληξη, σε όσους του άσκησαν κριτική για το σούπερ και για την προβολή της συγκεκριμένης συνέντευξης και στο τέλος αναφωνήσαμε: «Κύριε Λιάγκα, μας κακομαθαίνετε», αφού από όλο αυτό, το νοστιμότερο ήταν η αναφορά στα σοκολατάκια. Και το μόνο που τρώγεται…

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος φυσικά δεν χάρηκε καθόλου ούτε με την γιαγιά, ούτε με την συνέντευξη αλλά ούτε και με τον Γιώργο και την εκπομπή του. Και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον παρουσιαστή. Τίτλος που συναντάται συχνά πλέον ακόμη και όταν απλώς ανοίγουμε κεσέ με γιαούρτι με μία κάποια ένταση.

Μία δύσκολη και πολύ φορτισμένη στιγμή σήμερα ήταν αυτή όπου η Αμάντα στο «My style rocks» εξομολογήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Και γι αυτό, μέσα σε όλη την τηλεοπτική φαιδρότητα ας αναλογιστούμε τι πραγματικά είναι σοβαρό. Ας αφήσουμε τις αντεγκλήσεις, τα αλληλοκαρφώματα, τα υπονοούμενα και τις «εμπρηστικές δηλώσεις που κατακεραυνώνουν». Άλλος ένας κεσές γιαούρτι άνοιξε…


Κουίζ για να δούμε και λίγη τηλεόραση
: Ποια ακριβοπληρωμένη αρχισυντάκτρια έχει αρχίσει να αμφισβητείται για τις επιλογές της από το κανάλι που την εμπιστεύθηκε;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr