Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Στο Εφετείο η υπόθεση του σοβαρού τροχαίου που είχε το 2017

Μείωση της ποινής του ζητά ο οδηγός του λεωφορείου που είχε παρασύρει τη μηχανή του παρουσιαστή - Δείτε το βίντεο

Στο Εφετείο οδηγείται αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη για το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα Χριστουγέννων του 2017, όταν η  μηχανή του παρασύρθηκε από λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον δικηγόρο του παρουσιαστή, ο οποίος ανέφερε αρχικά: «Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε…».

Δείτε το βίντεο 

Αναφορικά με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα, 6 χρόνια μετά τη σύγκρουση, ο ίδιος τόνισε: «Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Υπάρχει μια πρόοδος αλλά, όπως γνωρίζετε, η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή. Διότι πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πολλά πράγματα, τόσο σε θέματα κίνησης, όσο και ομιλίας».



Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο-ντοκουμέντο: «Τσαντάκιας» σπρώχνει γυναίκα και την παρασύρει με το όχημά του

Βίντεο: «Ηρωίδα» φώναξαν στην κηδεία της υποναυάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου που σκοτώθηκε στη Λιβύη - Με την ελληνική σημαία η σορός για την κηδεία


«Η μυρωδιά της κάνναβης τράβηξε σαν "μαγνήτης" τα πρόβατα» λέει o γεωπόνος της επιχείρησης στη Μαγνησία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr