Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Βελτιώνεται» είπε η σύζυγός του

Στο Εφετείο η υπόθεση του σοβαρού τροχαίου που είχε ο παρουσιαστής το 2017

Το «παρών» στο Εφετείο για τη δίκη της υπόθεσης του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, έδωσε και η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία έκανε μερικές σύντομες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Πρόκειται για το σοβαρό τροχαίο του παρουσιαστή, όταν το 2017, οδηγός λεωφορείου παρέσυρε τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να κλονιστεί για χρόνια η υγεία του. 

«Θα δούμε το αποτέλεσμα της έφεσης. Ο Κωνσταντίνος βελτιώνεται. Δεν μου είπε κάτι για τη σημερινή δίκη» είπε συγκεκριμένα, η Εβελίνα Βαρσάμη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δείτε το βίντεο 


Μια μέρα πριν, δημοσιογράφος της ίδιας εκπομπής συνάντησε τον δικηγόρο του παρουσιαστή, ο οποίος ανέφερε αρχικά: «Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε…».

Δείτε το βίντεο 

Αναφορικά με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα, 6 χρόνια μετά τη σύγκρουση, ο ίδιος τόνισε: «Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Υπάρχει μια πρόοδος αλλά, όπως γνωρίζετε, η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή. Διότι πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πολλά πράγματα, τόσο σε θέματα κίνησης, όσο και ομιλίας».


Ειδήσεις σήμερα

Κόντρα Γεωργιάδη – Παφίλη: «Η τυραννία του ΚΚΕ τελειώνει» – «Εάν νομίζετε ότι ξεμπερδεύετε, διαβάστε ιστορία»

Αυτό είναι το e-mail με τις προτάσεις Κασσελάκη στην Αχτσιόγλου - «Δεν μου απάντησε ποτέ»


Βίντεο: «Είμαι ο πιλότος ενός F-35 που έπεσε, στείλτε ασθενοφόρο» - Η έκκληση μετά την συντριβή του αεροπλάνου στη Νότια Καρολίνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr