Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ικανοποιημένος με την ερωτική ζωή της Ιρίνα Σάικ και θέλει μόνο να είναι ευτυχισμένη

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ικανοποιημένος με την ερωτική ζωή της Ιρίνα Σάικ και θέλει μόνο να είναι ευτυχισμένη

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει τον χρόνο της με τον Τομ Μπρέιντι... με τις ευλογίες του πρώην της

cooper_saik_xr
Το τελευταίο διάστημα ο Τομ Μπρέιντι και η Ιρίνα Σάικ απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και στο εξωτερικό. Μετά τα δημοσιεύματα περί ρομαντικής σχέσης κι ενός νέου μεγάλου έρωτα, πηγή από το περιβάλλον τους ενημέρωσε το ET ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, πρώην σύντροφος της Σάικ και πατέρας της 6χρονης κόρης τους, δεν ενοχλείται από όσα συμβαίνουν.

Shayk_Tom_Cooper


Η πηγή ανέφερε τα εξής: «Διατηρούν στενή σχέση και το κύριο μέλημά τους είναι η κοινή τους αγάπη για την κόρη τους και η αφοσίωσή τους σε αυτήν. Ο Μπράντλεϊ είναι πραγματικά ικανοποιημένος με την ερωτική ζωή της Ιρίνα. Εκπέμπει ευτυχία και εύχεται ειλικρινά να είναι και εκείνη ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας σχετικά με την παρουσία του Τομ στη ζωή τους, δεν υπάρχει καμία αίσθηση αντιπαλότητας».
Κλείσιμο

Όσον αφορά στην προηγούμενη σχέση του Τομ Μπρέιντι με τη Ζιζέλ Μπούντχεν, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το βάρος τους παραμένει στη συνεκπαίδευση των παιδιών τους και στην καλλιέργεια μιας θετικής ατμόσφαιρας για όλους τους εμπλεκόμενους.

Παρά τις συνεχιζόμενες εικασίες, ούτε ο Μπρέιντι ούτε η Σάικ έχουν κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους. Παρόλα αυτά, εθεάθησαν μαζί στο διαμέρισμα του Μπρέιντι στην Tribeca νωρίτερα αυτό τον μήνα, μετά την εμφάνιση του μοντέλου στην επίδειξη μόδας του Michael Kors. Μια αναφορά αυτόπτη μάρτυρα περιγράφει λεπτομερώς την πρώιμη άφιξη της Ιρίνα Σάικ, όπου περίμενε στο SUV με τον σοφέρ της για περίπου 20 λεπτά πριν από την είσοδο του Τομ Μπρέιντι στο κτίριο. Λίγο αργότερα, η Σάικ τον ακολούθησε και το ζευγάρι πέρασε το υπόλοιπο απόγευμα μαζί.


Επίμονες φήμες
Αυτή η έξοδος έρχεται σε συνέχεια της κοινής τους διαμονής σε σικ ξενοδοχείο του Λονδίνου μόλις έναν μήνα πριν. Ενώ οι φήμες επιμένουν, φαίνεται ότι οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι, είναι ενωμένοι στην επιθυμία τους για την ευτυχία του ζευγαριού, ανεξάρτητα από το αν η σχέση τους παραμένει φιλική ή αν ανθίζει σε κάτι πιο σημαντικό.

«Όλοι εκφράζουν τις ειλικρινείς ευχές τους για την ευτυχία του άλλου. Ο Μπράντλεϊ και η Ιρίνα διατηρούν μια ισχυρή, υγιή δυναμική συν-γονικής σχέσης". Όσο για την άποψη του Κούπερ σχετικά με την κατάσταση; Ο Τομ είναι απόλυτα άνετος με τον στενό δεσμό της Ιρίνα και του Μπράντλεϊ- δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» συμπληρώνει η πηγή.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης