Φωτεινή Πετρογιάννη και Ελένη Βουλγαράκη για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα: «Περνάμε πολύ καλά, γελάμε»

«Η συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα είναι υπέροχη» αναφέρουν

Η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Ελένη Βουλγαράκη μίλησαν για τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δύο δημοσιογράφοι μίλησαν στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και παραδέχτηκαν, πως μέχρι στιγμής η συνεργασία τους είναι πολύ αρμονική.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε η Ελένη, γιατί την έχω στη ζωή μου εδώ και πολύ καιρό κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Νιώθω χαρά κι ασφάλεια που είναι μαζί μας φέτος και νομίζω ότι κι εκείνη νιώθει το ίδιο», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.



Από την πλευρά της, η Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε: «Νιώθω οικεία, ασφάλεια. Νιώθω ότι έχω έρθει σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω ανθρώπους. Ήταν εύκολο να ενταχθώ στην ομάδα, γιατί γνώριζα τους ανθρώπους που ερχόμουν να συναντήσω. Όπως είπε κι η Φωτεινή, γνωριζόμαστε πολύ καιρό και κάνουμε παρέα εκτός δουλειάς».

Για τον Γιώργο Λιάγκα, η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε: «Η συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα είναι υπέροχη. Είναι η τρίτη μου σεζόν εδώ, ο Γιώργος είναι φίλος μου, είναι ένας άνθρωπος που τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Το χρειάζομαι αυτό, όπως και πολλοί άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά. Νιώθω ασφάλεια δίπλα του και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Η Ελένη Βουλγαράκη είπε κλείνοντας: «Μια χαρά είναι όλα μέχρι στιγμής. Περνάμε πολύ καλά, γελάμε. Εγώ σε αυτό στέκομαι, γιατί τώρα αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας».



Ειδήσεις σήμερα

Νέο έκτακτο δελτίο για την τριήμερη κακοκαιρία που έρχεται - Συναγερμός για τη Θεσσαλία

Φρίκη για 22χρονη και 2,5 ετών παιδί στον Βόλο: Ο Αλβανός σύζυγος τους κρατούσε φυλακισμένους για 2 χρόνια

Στον τελικό της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη, νίκησε 2-0 τη Γκαρσία και... βλέπει κούπα κόντρα στη Ντολχάιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr