Η Κέιτ Μος μπορεί πλέον να κάνει πιο ήρεμη ζωή που της χαρίζει ευεξία αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να κόψει εντελώς το κάπνισμα.
«Εξακολουθώ να καπνίζω περιστασιακά», δήλωσε το μοντέλο σε συνέντευξή του στους Sunday Times. «Έχω ακούσει ότι όταν σταματάς, μπορείς πραγματικά να καταλάβεις το καλό που γίνεται στο δέρμα σου. Αλλά δεν έχω σταματήσει... ακόμα», πρόσθεσε.
Σε άλλο σημείο μιλώντας για τα χρόνια που περνάνε, η Μος δήλωσε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να δεχτεί ότι θα γίνει 50 ετών.
«Δεν κλείνω τα 50», αστειεύτηκε για να συνεχίσει: «Όχι, δεν το σκέφτομαι. Δεν αισθάνομαι 50 ετών».
Η Μος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο όταν ρωτήθηκε αν έχει υποβληθεί σε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, όπως filler ή botox, για να αποτρέψει την εμφάνιση της γήρανσης.
«Όλα φυσικά. Επόμενη ερώτηση», είπε χαρακτηριστικά.
Έχει κόψει τα ξενύχτια
Η Μος αποκάλυψε ακόμα ότι έχει σταματήσει να ξενυχτάει όταν βγαίνει έξω.
«Δεν μου αρέσει πραγματικά. Όταν βγαίνω έξω, φεύγω τα μεσάνυχτα - αυτό είναι το όριο μου. Έχω δει τους πάντες, όλοι έχουν μιλήσει. Μετά από αυτή την ώρα, οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναλαμβάνονται. Οπότε τότε πηγαίνω σπίτι».
Στην καθημερινότητά της αρέσει να κάνει γιόγκα και να μαγειρεύει για την κόρη της.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.