Δέσποινα Καμπούρη: «Αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση»

Δέσποινα Καμπούρη: «Αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση»

«Πιέστηκα κάποτε και αυτή είναι η πραγματικότητα» συμπλήρωσε

despina-kampouri
Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε στο άγχος της πρεμιέρας καθώς και στο ισχυρό δέσιμο που έχουν μεταξύ τους ως ομάδα.

«Νιώθω όμορφα. Έγινε και η πρεμιέρα της εκπομπής, έφυγαν οι πρώτες μέρες που πάντα είναι λίγο δύσκολες. Και τώρα νιώθω καλά. Έχουμε ταιριάξει σαν παρέα. Είναι ωραίο που συνεχίζουμε μαζί για τρίτη χρονιά».

Για τις κόρες της, είπε: «Τώρα έχω αρχίσει και βλέπω μπροστά μου να εκτυλίσσεται η εφηβεία. Όσο μεγαλώνει η μεγάλη μου κόρη με δυσκολεύει περισσότερο και νιώθω ότι κάνω μεγαλύτερη υπομονή μαζί της. Η μικρή μου κόρη είναι πιο καλλιτεχνική φύση, θα μπορούσε να γίνει youtuber. Η μεγάλη μου κόρη κάνει πρωταθλητισμό στο τένις και είμαι η μεγαλύτερη της θαυμάστρια. Είναι πολύ δύσκολο στην ηλικία των 12 να θυσιάζεις πράγματα και να ακολουθείς μία συγκεκριμένη διατροφή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvtmshguyx6x)

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ίδια, ένας πετυχημένος γάμος είναι και λίγο τύχη, αλλά θέλει δουλειά και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση:

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση, να μην κρίνομαι για ό,τι λέω δημόσια. Πιέστηκα κάποτε και αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε και συμπλήρωσε: «Όταν σταμάτησα την τηλεόραση τα παιδιά μου ήταν σε πολύ μικρή ηλικία και σκέφτηκα ότι ο χρόνος δεν ξαναγυρίζει πίσω. Μου έλειψε λίγο προς το τέλος και ήθελα να βγω από το γραφείο και να περιποιηθώ τον εαυτό μου».



Ειδήσεις σήμερα:

Απείλησαν με σουγιά μαθήτρια σε εργαστήριο σχολείου στο Ηράκλειο και της έσκισαν τη φόρμα


Ολάζουον για Αντετοκούνμπο: «Ακόμα ψάχνει τρόπους να βελτιώνει το παιχνίδι του, αυτό λέει πολλά για εκείνον»


Φίλης κατά Κασσελάκη: Είναι κάτι μεταξύ Πέπε Γκρίλο και Τραμπ, τον ψήφισαν όσοι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης