My Style Rocks: Ελεάνα σε Χριστίνα - «Είναι και άλλες φορές που έχεις έρθει αδιάβαστη»
«Το αν είμαι αδιάβαστη για εσένα είναι δικιά σου απόφαση, γιατί εγώ ήρθα διαβασμένη» δήλωσε η παίκτρια
Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» με αφορμή τη βαθμολογία του outfit της Χριστίνας, ξέσπασε ένταση ανάμεσα στην ίδια και την Ελεάνα.
«Δεν υπάρχει colour blocking. Δεν μπορώ όλο αυτό το πορτοκαλί. Θέλω κάτι που να σπάει όλο αυτό το πορτοκαλί» είπε αρχικά η Γεωργία για το στυλ της Χριστίνας.
«Ποιο πορτοκαλί; Έχω πράσινο, έχω κίτρινο. Σε ένα colour blocking δηλαδή βάζουμε 3 πράσινα, 3 κίτρινα; Προσπαθώ να καταλάβω πώς το έχεις στο μυαλό σου» απάντησε η Χριστίνα.
«Δεν υπάρχει αρκετή απόχρωση για εμένα».
«Μπαίνω αρκετά στο google και διαβάζω ώστε να μην είμαι τελείως αδιάβαστη. Αυτό που λες δεν το λέει πουθενά» ανέφερε η Χριστίνα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvvacguxkueh)
«Έχω διαβάσει για colour blocking και ισχύει, ισχύει όντως» είπε η Γεωργία.
Και τότε στη συζήτηση μπήκε η Ελεάνα, η οποία απευθύνθηκε στη Χριστίνα, λέγοντας: «Καλά εδώ διάβασες ότι τα απέναντι χρώματα δεν είναι colour blocking και το είπες και σε άλλα κορίτσια. Πώς γίνεται να το διάβασες; Αφού το πρώτο πράγμα που βγαίνει στο search ότι πρέπει να ακολουθούμε τον τροχό των χρωμάτων».
«Κάτσε ρε Ελεάνα μου ήρθες εδώ να με κρίνεις τι διάβασα εγώ και τι είπα στη Γεωργία πίσω;» απάντησε η Χριστίνα.
Κλείσιμο
«Πού το διάβασες αυτό; Πρέπει να έψαξες πάρα πολύ για να βρήκες το λάθος» δήλωσε η Ελεάνα.
«Είχες κάτι να πεις και είπες αυτό;» τόνισε η Χριστίνα.
«Είναι και άλλες φορές που έχεις έρθει αδιάβαστη» σχολίασε η Ελεάνα.
«Εγώ το διάβασα δεν ήρθα αδιάβαστη. Το αν είμαι αδιάβαστη για εσένα είναι δικιά σου απόφαση, γιατί εγώ ήρθα διαβασμένη. Αν εσύ το θεωρείς όχι πρόβλημά σου» είπε στο τέλος η Χριστίνα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!