Χριστίνα Αλεξανιάν: «Μου έχει τύχει εκ των υστέρων να μάθω πως με απάτησαν, όταν είχε τελειώσει»

« Οι άνθρωποι είναι μαζί για να έχουν αγάπη, για να κάνει ο ένας χαρούμενο τον άλλο και όχι για να τον βασανίζει» δήλωσε η ηθοποιός

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε για την προσωπική της ζωή και το θέμα της απιστίας, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Fay’s Time» την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε: «Μου έχει τύχει εκ των υστέρων να μάθω πως με απάτησαν. Ναι, εκ των υστέρων, όταν είχε τελειώσει. Απλά δικαιώνεσαι γιατί καταλαβαίνεις πως έπρεπε να φύγεις τότε».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Όταν είσαι όμως ερωτευμένος, λες: "Έλα μωρέ, είναι σύμπτωση". Δίνεις δηλαδή άλλοθι, πως δεν μπορεί να στο κάνει αυτό ο άνθρωπος που αγαπάς και ο άνθρωπος που έχεις επενδύσει πάνω του τα συναισθήματα σου».

«Αισθάνομαι ασφάλεια γιατί με κάνει ο άλλος να αισθάνομαι ασφαλής. Αν αρχίσω να αναρωτιέμαι, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Και δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη δοκιμασία γιατί είναι ψυχοφθόρα. Οι άνθρωποι είναι μαζί για να έχουν αγάπη, για να κάνει ο ένας χαρούμενο τον άλλο και όχι για να τον βασανίζει. Δηλαδή άμα θες να είσαι αλλού, πήγαινε αλλού. Στο καλό, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε στο κάτω κάτω» σχολίασε η ηθοποιός.

«Φυσικά δένομαι αλλά αν αισθανθώ ότι δεν με εκτιμάει η πλευρά όσο εγώ πιστεύω ότι μου αξίζει μπορώ και να ξεδεθώ. Καλά δεν μου είναι ανώδυνο, αλλά προστατεύω τον εαυτό μου. Πάνω απ' όλα είναι η ψυχική ηρεμία, η ισορροπία. Ε, λίγα χρόνια θα ζήσουμε, ας τα ζήσουμε χαρούμενα» είπε στο τέλος η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr