Μία νέα ανάρτηση στον λογαριασμό Instagram της σειράς «Maestro» αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής ενός... νεκρού.
Ο «Χαράλαμπος», τον οποίο υποδύθηκε ο Γιάννης Τσορτέκης, εθεάθη στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, πλάι στον Ορέστη Χαλκιά, μεγάλο εχθρό του στη σειρά, ο οποίος εν τέλει τον σκότωσε.
Οι δυο ηθοποιοί, πόζαραν ο ένας δίπλα στον άλλο χαμογελαστοί. «Μαντέψτε ποιος επέστρεψε» γράφει αρχικά, ένα αινιγματικό story του προφίλ στο Instagram story, που οδηγεί στην ανάρτηση με τους «Αντώνη» και «Χαράλαμπο».
Υπενθυμίζεται, ότι ο «Χαράλαμπος» είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει στο τέλος της πρώτης σεζόν, από πυροβολισμό του Αντώνη, μετά από μεγάλο καβγά που είχαν, επειδή τον είδε σε τρυφερές στιγμές με τον γιο του, Σπύρο.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση