Τζο Τζόνας - Σόφι Τέρνερ: Κατέληξαν σε συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών τους

Τζο Τζόνας - Σόφι Τέρνερ: Κατέληξαν σε συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών τους

Πιστεύουν ότι μπορούν να καταλήξουν σε μια «φιλική επίλυση όλων των ζητημάτων μεταξύ τους»

tzo-tzonas
Ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ κατέληξαν σε συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών τους, εν μέσω του διαζυγίου τους.

Πιστεύουν ότι μπορούν να καταλήξουν σε μια «φιλική επίλυση όλων των ζητημάτων μεταξύ τους», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six. Το πρώην ζευγάρι κατέληξε επίσης σε συμφωνία προσωρινής επιμέλειας για τις κόρες τους Γουίλα, 3 ετών, και Ντελφίν, 14 μηνών.

Τα κορίτσια θα μείνουν με την Τέρνερ μέχρι τις 21 Οκτωβρίου και της επιτρέπεται να ταξιδεύει με τα παιδιά σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η Τέρνερ θα παραδώσει τις κόρες τους στον Τζόνας στις 21 Οκτωβρίου και θα μείνουν μαζί του μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Θα συνεχίσουν να εναλλάσσουν την επιμέλεια μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024, με τον Τζόνας να παίρνει τα κορίτσια για την Ημέρα των Ευχαριστιών και η Τέρνερ για τα Χριστούγεννα.

Κλείσιμο

Ο τραγουδιστής κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σταρ του «Game of Thrones» τον Σεπτέμβριο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Η Τέρνερ κατηγόρησε τον Τζόνας για «παράνομη παρακράτηση» των κοριτσιών τους. Ισχυρίστηκε στην αγωγή της ότι εκείνος συμφώνησε τον Δεκέμβριο του 2022 να μετακομίσουν τα παιδιά τους στην Αγγλία και της παρακρατούσε τα διαβατήριά τους.

Ο εκπρόσωπος του Τζόνας απάντησε στη μήνυση με δήλωσή του στο Us Weekly τότε, κάνοντας λόγο για μια «ατυχή νομική διαφωνία σχετικά με έναν γάμο που δυστυχώς τελειώνει». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο Τζόνας ήλπιζε ότι η Τέρνερ «θα επανεξετάσει τη σκληρή νομική της θέση και θα προχωρήσει μπροστά με έναν πιο εποικοδομητικό και ιδιωτικό τρόπο».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Οργή στα social media για τις αναρτήσεις της πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα υπέρ της Χαμάς

Τι είναι το τέμενος Αλ Άκσα και γιατί η Χαμάς πολεμά στο όνομά του

Τι πέτυχαν οι 23 πρώην υπουργοί και βουλευτές στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης