Ναταλία Δραγούμη: Είχα ιδιαίτερη άνεση με το σώμα μου, πολύ εύκολα έβγαζα τη μπλούζα μου μπροστά σε κόσμο

Ναταλία Δραγούμη: Είχα ιδιαίτερη άνεση με το σώμα μου, πολύ εύκολα έβγαζα τη μπλούζα μου μπροστά σε κόσμο

«Θεωρώ ότι δεν είχα κάτι χυδαίο πάνω μο, δεν έβγαζα τη μπλούζα μου, γιατί ήθελα να προκαλέσω κάτι σεξουαλικό, απλά ζεσταινόμουν» εξήγησε

natalia-dragoumi__1_
H Ναταλία Δραγούμη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην εξοικείωση που είχε με το σώμα της από πολύ μικρή ηλικία, αλλά και το πώς νιώθει πλέον για το «γυμνό».

Η ηθοποιός μίλησε στο pod.gr κι ανέφερε αρχικά: «Έχω ζήσει τα χρόνια της αθωότητας και της ελευθερίας σε όλα. Δεν έχω ζήσει τον Μάη του '68, αλλά υπήρχε η αθωότητα στα '80ς και τα '90ς σε σχέση με το σεξ κι όλα αυτά. Στην παραλία το μαγιό που έπαιρνα στις διακοπές μου ήταν ένα στρινγκ, χωρίς από πάνω».

«Όταν ήμουν μικρή, είχα μια ιδιαίτερη άνεση με το σώμα μου. Προφανώς αισθανόμουν άνετα με το σώμα μου, το αγαπούσα, αλλά όχι με την αίσθηση του ναρκισσισμού. Πολύ εύκολα έβγαζα τη μπλούζα μου και την άλλαζα μπροστά σε κόσμο. Όταν μεθούσα, έβγαζα την μπλούζα μου και με συγκρατούσαν οι φίλες μου. Θεωρώ ότι δεν είχα κάτι χυδαίο πάνω μου. Δεν έβγαζα τη μπλούζα μου, γιατί ήθελα να προκαλέσω κάτι σεξουαλικό, απλά ζεσταινόμουν. Ήθελα να είμαι ελεύθερη», εξήγησε.

Easy sexy rider είσαι, Ναταλία Δραγούμη!
Όπως είπε στη συνέχεια, τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει και έχει φτάσει σε σημείο που δεν θα έκανε γυμνό, ούτε στο θέατρο.

«Τώρα δεν θα έκανα γυμνό. Και στο θέατρο έχω βγει πολλές φορές γυμνή, αλλά τώρα δεν θα το έκανα, γιατί ο καθένας με το κινητό του μπορεί να το πάρει να το κάνει ό,τι θέλει. Όσες φορές έχω κάνει γυμνό στο θέατρο και τον κινηματογράφο δεν το έχω μετανιώσει. Ούτε σε περιοδικό που έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση. Τώρα όμως, δεν θα το έκανα», τόνισε.

Κλείσιμο
Τέλος, πρόσθεσε: «Το πολύ προστατευμένο θα το έκανα. Στο θέατρο, κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο, γιατί ο καθένας μπορεί να πάρει βίντεο».


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης