Σπύρος Μπιμπίλας για την «αποχαιρετιστήρια γιορτή» της Μαίρης Χρονοπούλου: Θα είναι όλα όπως τα ήθελε

«Ήθελε να ήταν όλοι οι φίλοι της, ντυμένοι στα λευκά και να είναι ένας γλυκός αποχαιρετισμός φίλων» ανέφερε

Σήμερα οι φίλοι κι οι γνωστοί της Μαίρης Χρονοπούλου θα της πουν το τελευταίο «αντίο» στη Ριτσώνα.

Τελευταία επιθυμία της ηθοποιού ήταν να γίνει μια γιορτή στο σπίτι της με όλους τους φίλους της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν πολύ κοντά στην ηθοποιό, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και την γιορτή που θα πραγματοποιηθεί.

«Τα τελευταία 10 χρόνια ήμασταν πολύ κοντά, αλλά την έχω γνωρίσει πριν από 30 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια που ήμασταν κοντά, είδα ποιοι ήταν οι φίλοι της. Η Μαίρη ανανέωνε τους φίλους της. Αισθάνομαι άσχημα που λένε κάποιοι "εγώ ήμουν φίλος της". Όλοι ήταν φίλοι της», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν ένας φιλόξενος άνθρωπος, γλυκός κι αγωνιστικός. Πολύ συχνά, μου έλεγε πως αν θέλουμε βοήθεια για τους ηθοποιούς, να έρθει, παρά τα προβλήματα που είχε. Μας έλεγε ιστορίες για όσα είχε ζήσει. Ήταν ένα φως», συμπλήρωσε.


Αναφορικά με τη γιορτή που θα οργανωθεί, είπε: «Δεν θα το ονομάσω πάρτι αυτό. Είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή. Εγώ δεν θα συμμετέχω σε ένα πάρτι, αλλά σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, όπως το ήθελε η Μαίρη. Ήθελε να ήταν όλοι οι φίλοι της, ντυμένοι στα λευκά και να είναι ένας γλυκός αποχαιρετισμός φίλων».

«Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί catering, ενω σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με αυτόν τον τρόπο θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι. Το πάρτι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί για αποχαιρετισμό στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι κι οι θαυμαστές της», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Έτοιμο το Ισραήλ για πόλεμο σε Βορρά και Νότο - Φόβοι για «Ανατολικό Μέτωπο» με τζιχαντιστές στη Συρία ή το Ιράν

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ για την «έκρηξη» στη Μέση Ανατολή: Οι εκτιμήσεις και τα σενάρια για ασφάλεια και μεταναστευτικό

Αδιανόητο: Ζευγάρι στις ΗΠΑ βασάνισε τα τρία παιδιά του με φλόγιστρο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr