Ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro» και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράζεται με το κοινό μερικά στιγμιότυπα.
Μέσω του προφίλ του στο Instagram, ο δημιουργός της σειράς, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τους Αντίπαξους, όπου και βρέθηκε με μερικούς από τους ηθοποιούς για ένα γύρισμα.
Μαζί του είναι η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, και ο «γιος» του στη σειρά, που τον υποδύεται ο Ορέστης Χαλκιάς. Στη λεζάντα έγραψε, ο σκηνοθέστης έγραψε: «Ένα γύρισμα στους Αντίπαξους είναι σαν ένα γύρισμα στο παράδεισο (τον Οκτώβριο)!».
Δείτε τις φωτογραφίες
Από παραλία των Παξών με τη σειρά της, η Κλέλια Ανδριολάτου ανέβασε και εκείνη μερικά στιγμιότυπα. Στο ένα από αυτά, ποζάρει έχοντας σηκώσει την μπλούζα της.
Λίγες μέρες πριν, η Μαρία Καβογιάννη ανέβασε και αυτή, φωτογραφία της στο Instagram, όπου εμφανίζεται να χαμογελά στον φακό, ενώ κρατά το χέρι της Χαρούλας Αλεξίουπου κάθεται δίπλα της. Οι δύο γυναίκες φαίνονται να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο μπαλκόνι, με θέα τη θάλασσα.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Σ`έβλεπα από το πλάι και έλεγα γελάει και σήμερα!».
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση