Τζέιν Σέιμουρ - Τζον Ζαμπέτι: Tα παιδιά μας έφεραν κοντά

Οπότε σίγουρα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ότι τα παιδιά δεν θα εγκρίνουν με ποιον ήμασταν μαζί, δήλωσε ο μουσικός

Στα παιδιά τους οφείλουν την γνωριμία τους όπως αποκάλυψαν η διάσημη ηθοποιός Τζέιν Σέιμουρ και ο σύντροφός της, μουσικός, Τζον Ζαμπέτι.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο «Wags and Walks 12th Annual Benefit Gala» και μίλησε αποκλειστικά στο People για την σχέση τους την οποία επισημοποίησαν νωρίτερα αυτό το μήνα ενώ με ανάρτησή της η ηθοποιός έγραψε στο Instagram ότι «ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη».

«Λοιπόν, τα παιδιά μας μας έφεραν κοντά», δήλωσε ο μουσικός και παραγωγός.

«Οπότε σίγουρα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ότι τα παιδιά δεν θα εγκρίνουν με ποιον ήμασταν μαζί. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι μαζί της», πρόσθεσε.

Η σταρ αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της «μου έγραψε μερικά ερωτικά τραγούδια. Είναι τραγουδοποιός. Νομίζω ότι αυτό ήταν που με κέρδισε τελικά».

«Απλά για να κλείσει η συμφωνία», πρόσθεσε ο Ζαμπέτι, ενώ η Σέιμουρ αστειεύτηκε: «Ναι. Τρία μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι ετοιμάζεται και ένα άλμπουμ».

Το ζευγάρι πιστεύει ότι η ένωσή τους ήταν γραμμένη στα αστέρια, καθώς οι γιοι τους μοιράζονται ένα κοινό μουσικό υπόβαθρο, το οποίο, όπως λένε, τους οδήγησε ο ένας στον άλλον.

«Ο γιος του είναι ένας πολύ επιτυχημένος μουσικός της ροκ με το συγκρότημα "The Palms". Το όνομά του είναι Τζόνι Ζαμπέτι», δήλωσε η Σέιμουρ. «Και εγώ έχω έναν γιο που είναι επίσης μουσικός, τον Τζόνι Κιτς, οπότε όταν μιλάμε γι' αυτούς, λέμε: "Ο Τζόνι μου", [αφού] έχουν και οι δύο το ίδιο όνομα».

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δούκα - Η δικηγόρος, κόρη πρώην δημάρχου Αθηναίων που βγήκε πρώτη σε σταυρούς

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, μιλά στην Τζεφ Μοντάνα για τον πατέρα της: Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός

Βίντεο: Το protothema.gr στο μεγαλύτερο στρατόπεδο αρμάτων περιμετρικά της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr