Aλίσια Κις: Αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την ανάρτηση με αλεξίπτωτο πλαγιάς μετά την επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό φεστιβάλ

Aλίσια Κις: Αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την ανάρτηση με αλεξίπτωτο πλαγιάς μετά την επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό φεστιβάλ

Αλεξίπτωτο πλαγιάς είχαν χρησιμοποιήσει οι τρομοκράτες της Χαμάς κατά την επίθεσή τους 

alicia_keys_689
Η Αλίσια Κις είναι η τελευταία από τους celebrities που αντιμετωπίζει κριτική λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.

Η διάσημη μουσικός σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις εν μέσω του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της που φορούσε ένα τζάκετ μοτοσικλέτας και ρώτησε τους ακολούθους της στη λεζάντα: «Ερώτηση: Τι θα κάνατε αν δεν φοβόσασταν τίποτα; Πείτε μου την αλήθεια σας.... Έχω βάλει στο μάτι το αλεξίπτωτο πλαγιάς...».
keys_post_
Κλείσιμο

Η λεζάντα προκάλεσε πληθώρα σχολιαστών που την κατηγόρησαν για την επιθυμία της να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς, καθώς οι τρομοκράτες της Χαμάς έκαναν αλεξίπτωτο πλαγιάς σε ένα ισραηλινό μουσικό φεστιβάλ και δολοφόνησαν εκατοντάδες αθώους ανθρώπους.

Η 42χρονη Κις ζήτησε συγγνώμη σε Instagram Story της αφού διέγραψε την αμφιλεγόμενη ανάρτηση, γράφοντας: «Η ανάρτηση που μοιράστηκα ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετη με την πρόσφατη καταστροφική απώλεια αθώων ζωών. Η καρδιά μου έχει ραγίσει.... Προσεύχομαι και υποστηρίζω την ειρήνη».
keys_post_2_

Ο διάσημος μουσικός μάνατζερ Γκάι Οσέρι κατέφυγε επίσης στο Instagram για να υπερασπιστεί την τραγουδίστρια, λέγοντας στους 265.000 ακολούθους του ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση αντισημιτική.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω σε όποιον στην κοινότητά μου χρειάζεται να το ακούσει: ΔΕΝ είναι αλήθεια. Υπήρχε μια συγκεκριμένη λέξη στην ανάρτησή της που η κοινότητά μας σε αυτή την πολύ οδυνηρή στιγμή βρίσκει πολύ σκανδαλιστική, αλλά δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αυτό», έγραψε ο Οσέρι μαζί με μια selfie με την Κις.

«Μίλησα με την Αλίσια και τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε τι υπονοούσε η λέξη και την κατέβασε αμέσως. Η Αλίσια ήταν πάντα μαχήτρια για όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα», και συνέχισε: «Είχα μια θέση στην πρώτη σειρά για πάνω από μια δεκαετία να βλέπω τη θετική της επιρροή στον κόσμο. Το ανθρωπιστικό της έργο αντανακλά την ενσυναίσθηση και την καρδιά της».

Τουλάχιστον 1.400 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Ισραήλ από τότε που η Χαμάς εξαπέλυσε την αιφνιδιαστική της επίθεση στις 7 Οκτωβρίου. Οι διασημότητες έχουν χρησιμοποιήσει τις πλατφόρμες τους είτε για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο Ισραήλ και να καταγγείλουν τις ενέργειες της Χαμάς, είτε για να διαδώσουν μηνύματα αγάπης και ειρήνης.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοψία στον χώρο του αιματοβαμμένου φεστιβάλ στο Ισραήλ: «Παντού γύρω μας μυρωδιά θανάτου»

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν προειδοποιούν το Ισραήλ: Θα σας σβήσουμε από τον χάρτη


Πώς έγινε το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ του Βόλου - Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Λιαδέλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης