Το μωρό που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας η Πάρις Χίλτον μεγάλωσε και η «χρυσή» κληρονόμος έδειξε το πρόσωπό του, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στα social media.
Η ίδια ανέβασε στο Instagram με τους σχεδόν 25 εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν, φωτογραφίες του γιου της, από το πρώτο του ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Στα στιγμιότυπα, η Χίλτον κάθεται σε ένα κρεβάτι και κρατά στα γόνατά της τον γιο της.
«Ο πολύτιμος άγγελος μου, ο Φίνιξ, βρίσκεται για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη» έγραψε στη λεζάντα.
Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν «βροχή» κάτω από τη δημοσίευση για το πόσο γλυκιά είναι η φωτογραφία. Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που σχολίασαν το κεφάλι του μωρού της. «Γιατί είναι έτσι το κεφάλι του;», «Πάσχει από κάτι;», «το μωρό έχει πιο μεγάλο κεφάλι από την Χίλτον», είναι μερικά από τα κακοπροαίρετα σχόλια στην ανάρτηση της Πάρις Χίλτον με τον γιο της.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.