Αίας Μανθόπουλος: Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς στην κηδεία του

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο κοιμητήριο Παιανίας. Η πρώην σύζυγός του, Στέλλα Τσιάτσιου και τα τρία παιδιά του, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο κοιμητήριο και δέχτηκαν τα συλληπητήρια συγγενών και φίλων.

Ο ηθοποιός πέθανε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν», λόγω σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη στις 9 Οκτωβρίου.

Δείτε βίντεο

Συγκινημένη η τελευταία σύντροφός του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταμοπούλου, δήλωσε: «Ναι είναι μεγάλη απώλεια. Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω». Σχετικά με την ανάρτηση που έκανε για τον θάνατο του συντρόφου της είπε: «Και θα κάνω [αναρτήσεις] μέχρι να απαλύνει ο καιρός αυτόν τον πόνο, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε μια υπομονή εμείς που μένουμε πίσω. Δεν είχε τίποτα» ανέφερε σχετικά με την υγεία του και είπε στο τέλος: «Όχι, τίποτα, όλα καλά ήταν».

Ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Να είναι εκεί που η ψυχή του θα είναι σε ευφορία». Σχετικά με την τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του δήλωσε: «Πριν κανά-δύο μήνες, τι σημασία έχουν αυτά τώρα;».

Συντετριμμένη η οικογένειά του
Η πρώην σύζυγός του ηθοποιού, Στέλλα Τσιάτσιου και τα τρία παιδιά του δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Όλοι μαζί βρίσκονται από νωρίς στο κοιμητήριο Παιανίας και υποδέχονται τον κόσμο που έρχεται να πει τελευταίο αντίο.

H oικογένεια του Αίαντα Μανθόπουλου

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς σε δικές του δηλώσεις για τον φίλο του και συνάδελφο ανέφερε: «Αν  σήμερα ήταν αλλιώς τα πράγματα σήμερα θα πηγαίναμε στο θέατρο και μετά θα πηγαίναμε στο αγαπημένο μας μπαράκι για να πιούμε το ποτό μας, οπότε η θέση του θα είναι κενή βέβαια σήμερα. Θα τον περιμένει. Χάσαμε έναν σπουδαίο άνθρωπο, είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα. Παίξαμε μαζί σε ένα υπέροχο έργο πέρσι στο Μέγαρο Μουσικής. Ήμουν ευτυχής που ο άνθρωπος αυτός ήταν στον θίασό μου. Τι να πω... Καλό παράδεισο να έχει».

Με τη σειρά του, ο Κώστας Κόκλας δήλωσε για τον Αίαντα Μανθόπουλο: «Ένα ξεχωριστό παιδί, πολύ ταλαντούχο, πολύ χαρισματικό. Σας ευχαριστώ πολύ».

Κώστας Κόκλας
Ελισάβετ Σταμοπούλου
Νάντια Μουρούζη
Aπόστολος Γκλέτσος



Ειδήσεις σήμερα:


Διάγγελμα Μπάιντεν: Ο τρόμος και η τυραννία της Χαμάς και του Πούτιν θέλουν να αφανίσουν μια γειτονική δημοκρατία - Δείτε βίντεο

Διέρρηξαν το σπίτι του Καλλιάνου - Ανέβασε βίντεο 15 λεπτών δείχνοντας τα χαρακτηριστικά του δράστη

Τα τρανς και plus μοντέλα έριξαν τις πωλήσεις στη Victoria's Secret - Στροφή ξανά στα σέξι «αγγελάκια»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr