My Style Rocks - Γεωργία σε Μορτασία: Είμαι 31 χρονών, δεν είμαι κοριτσάκι σαν εσένα

My Style Rocks - Γεωργία σε Μορτασία: Είμαι 31 χρονών, δεν είμαι κοριτσάκι σαν εσένα

Έναν έντονο καβγά είχαν οι δύο παίκτριες στο πλατό - Δείτε βίντεο

my-style-rocks__75_
Ένταση προκλήθηκε μεταξύ της Μορτασίας και της Γεωργίας στο «My Style Rocks».

Όταν η Μορτασία ανέβηκε στην πασαρέλα για να παρουσιάσει το στυλ της στις συμπαίκτριές της, η Γεωργία είχε να της κάνει αρκετές παρατηρήσεις.

Αρχικά, τόνισε πως τα ρούχα της είναι καλοκαιρινά, με τη Μορτασία να διαφωνεί. Η βαθμολογία που της έβαλε ήταν 1. «Εμένα δεν μου αρέσει αυτό που έχεις κάνει. Η βάση σου είναι καλοκαιρινή, δεν μου αρέσεις», της είπε η Γεωργία, με την Κατερίνα Καραβάτου να τη ρωτά αν η βαθμολογία της ήταν τόσο χαμηλή, λόγω του ότι η Μορτασία δεν την υποστήριξε και τόνισε πως δεν της αξίζει να βρίσκεται στον διαγωνισμό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwmn8emccpdl)
Κλείσιμο

«Ο καθένας έχει τη γνώμη του», τόνισε η Γεωργία, με τη Μορτασία να αρνείται ότι είπε πως δεν της αξίζει να βρίσκεται στο «My Style Rocks».

«Είπα απλά ότι οι εικόνες σου δεν είναι τόσο κοντά στις δικές μου εικόνες», είπε η Μορτασία. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είπα ποτέ αυτό, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Είπα απλά ότι δεν είναι τόσο δυνατές οι εικόνες αυτές για εμένα».

Αγανακτισμένη η Γεωργία, της απάντησε: «Το είπες και δεν θα το κρίνεις εσύ αυτό. Θεωρώ ότι η βάση σου είναι καλοκαιρινή. Είμαι πάρα πολύ συγκεκριμένη σε αυτό που λέω».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν ζορίστηκα που βγήκα προτεινόμενη. Με έπιασες και μου είπες "αγαπούλα μου" κι εδώ με έθαψες. Ήταν μπροστά η Αμάντα χθες όταν με έπιασες. Γιατί λες ψέματα; Σε έπιασα εγώ και σου είπα να με ψηφίσεις; Παιχνίδι είναι, κάποια στιγμή θα αποχωρήσω. Δεν σε έπιασα ποτέ να σου πω κάτι τέτοιο. Ήρθες πίσω μόνη σου και μου τα είπες. Είμαι 31 χρονών, δεν είμαι κοριτσάκι σαν εσένα».


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η στιγμή που οι ισραηλινές δυνάμεις κατεδαφίζουν το σπίτι υπαρχηγού της Χαμάς

Σε δύο μέτωπα οι συγκρούσεις IDF-Xαμάς στη Γάζα - Ο Νετανιάχου απέρριψε την κατάπαυση του πυρός

Από 100 έως 3.000 ευρώ το μπόνους για όσους «καρφώνουν» τις «μαϊμού» αποδείξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης