Η Αναστασία Παντούση έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Ναυάγιο», όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και στη γνωριμία της με τον Ιωάννη Παπαζήση.
Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι ανέφερε αρχικά, ότι όταν συμπρωταγωνιστούσε με τον σύντροφό της στο «Κόκκινο Ποτάμι» τον Ιούλιο του 2019, δεν ήξερε ότι θα έβρισκε τον έρωτα στο πρόσωπό του.
Στη συνέχεια, εξήγησε πώς ένιωσε όταν έγινε γνωστή η σχέση τους. «Δεν ξέρω αν ήταν ανακούφιση, αλλά σίγουρα αισθάνομαι πιο καλά. Ένιωθα άνετα, όταν μίλησα για αυτό στην περσινή μου συνέντευξη. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω τον δεσμό μας. Είναι κάτι που συμβαίνει. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, αλλά δεν το αποκαλύψαμε τον πρώτο καιρό, γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε εμάς τους δύο και κατ' επέκταση τη σχέση μας. Δεν είμαστε από εκείνους που προσέχουν πού πάνε για να μην τους δουν», είπε.
Πρόσθεσε επίσης: «Τα θεωρούμε υπερβολικά όλα αυτά. Πάμε παντού και κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί. Επίσης, το είπαμε μια φορά και πλέον, δεν υπάρχει όλη αυτή η αμηχανία όταν μας ρωτάνε. Από εκεί και πέρα, δεν μου είναι ευχάριστο να μιλάω συνεχώς για αυτό».
Όσο για το αν είναι εύκολο να είναι δύο ηθοποιοί μαζί, ανέφερε: «Σίγουρα δεν είναι ξεκούραστο. Μη νομίζεις όμως, ότι είμαστε συνέχεια μαζί. Λείπουμε και οι δύο πολλές ώρες από το σπίτι για γυρίσματα και θέατρο, οπότε δεν έχουμε προλάβει να νιώσουμε τη δυσκολία. Σίγουρα ακούω τη γνώμη του ή κάποια συμβουλή του και αντίστοιχα εκείνος, αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που μιλάνε στο σπίτι πολύ για τη δουλειά. Έχουμε ανάγκη την αποφόρτιση».
Συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και βιώσιμης οικονομίας, η Bright Group βοηθά επιχειρήσεις και φορείς να προσαρμοστούν στις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα