Έμιλυ Χάμσαϊρ: Μετανιωμένη η ηθοποιός, που ντύθηκε «Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο» - Ντρέπομαι βαθύτατα, συγγνώμη

Είναι ένα από τα πιο απαίσια πράγματα, ανέφερε μετά τις αντιδράσεις

Τα κοστούμια των σελέμπριτι για αυτό το Χάλογουιν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με τη φαντασία ορισμένων να «οργιάζει».

Τα περισσότερα από αυτά σχολιάστηκαν χιουμριστικά. Κάποια όμως, το παράκανε και δέχτηκε «κύμα» αρνητικών σχολίων. Αυτή είναι η Έμιλυ Χάμσαϊρ, πρωταγωνίστρια του «Schitt's Creek», που αποφάσισε να ντυθεί «Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο».

Δείτε τα στιγμιότυπα

Η 42χρονη μεταμφιέστηκε στον Ντεπ και μια φίλη της στην πρώην σύζυγό του, αντιγράφοντας τις εμφανίσεις που έκανε το πρώην ζευγάρι στη δικαστική τους διαμάχη.

Η ίδια ζήτησε συγγνώμη και χαρακτήρισε την επιλογή της, ως «ένα από τα πιο απερίσκεπτα, αναίσθητα και ανίδεα πράγματα που είχε κάνει ποτέ».

Αναλυτικότερα, σε ανάρτηση που έκανε, η ίδια τόνισε ότι: «Θέλω να ασχοληθώ με ένα από τα πιο απερίσκεπτα, αναίσθητα και αδαή πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Για τις Απόκριες, ηλίθια σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο να ντυθώ Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ. Λυπάμαι βαθύτατα και ντρέπομαι που έβγαλα κάτι τόσο απαίσιο προς τα έξω. Η ενδοοικογενειακή κακοποίηση δεν είναι ποτέ, μα ποτέ αστεία. Αυτά είναι πραγματικά ζητήματα με πραγματικούς ανθρώπους και μετανιώνω πραγματικά για τις πράξεις μου. Στο μέλλον θα κάνω κάτι καλύτερο. Λυπάμαι πολύ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr