Η Μίριαμ Μάργκελιζ θέλει να συγκατοικήσει με τη σύντροφό της μετά από 55 χρόνια μαζί - «Δεν μας έχει απομείνει πολύς χρόνος» δηλώνει

Η Μίριαμ Μάργκελιζ θέλει να συγκατοικήσει με τη σύντροφό της μετά από 55 χρόνια μαζί - «Δεν μας έχει απομείνει πολύς χρόνος» δηλώνει

«Είναι ανόητο να ζούμε χώρια» πρόσθεσε η 82χρονη ηθοποιός

Miriam_Margolyes
Η Μίριαμ Μάργκελιζ εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία της να συγκατοικήσει με τη σύντροφό της, Χέδερ Σάδερλαντ, με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και 55 χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι έμεναν χωριστά για το μεγαλύτερο μέρος του ερωτικού τους δεσμού, η 82χρονη ηθοποιός, η οποία ζει στο Λονδίνο, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, την επιθυμία της να μετακομίσει με σύντροφό της, που μένει στο Άμστερνταμ.


Η Μάργκελιζ επικαλέστηκε την ηλικία τους ως κίνητρο, δηλώνοντας ότι δεν τους απομένει πολύς χρόνος και ότι δεν έχει πλέον νόημα να ζουν χωριστά. Μιλώντας στο επεισόδιο της Παρασκευής του Graham Norton Show, η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Είμαστε μαζί, αλλά ζούμε χώρια. Εκείνη είναι στο Άμστερνταμ και εγώ στο Λονδίνο, αλλά τώρα θέλουμε να ζήσουμε μαζί. Πραγματικά θέλω να ζήσω μαζί της γιατί είμαστε μεγάλες και δεν μας έχει απομείνει πολύς χρόνος. Είναι ανόητο να ζούμε χώρια».
Miriam_Margolyes__598
Η ηθοποιός που υποδύθηκε την καθηγήτρια Sprout στο «Harry Potter» θέλει να συγκατοικήσει με τη σύντροφό της
Κλείσιμο
Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1967 και έκτοτε είναι μαζί. Σε κάποιες δηλώσεις της, η Μάργκελιζ είχε πει πως η επιτυχία στη σχέση τους, βασίζεται στην ειλικρίνεια, την άμεση επίλυση των συγκρούσεων, της συζήτησης και της εκτίμησης όσων έχουν. Εξέφρασε επίσης την πεποίθησή της ότι η απιστία είναι άσκοπη και χάσιμο χρόνου, συνηγορώντας υπέρ της εκτίμησης της υπάρχουσας σχέσης και της αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων με ευγένεια.

Επιπλέον, η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν ασχολείται πλέον με το σεξ, αλλά ενθάρρυνε τους άλλους να συνεχίσουν αν το επιθυμούν, αναγνωρίζοντας τη σημασία της σεξουαλικής οικειότητας στον κόσμο.
shutterstock_96313538
Στην αυτοβιογραφία της του 2021, «This Much Is True» σχολίασε τη σχέση της με τη Σάδερλαντ, τονίζοντας τις έντονες διαφορές στην προσωπικότητά τους, με τη σύντροφό της να είναι συνεσταλμένη, ιδιαίτερα κλειστή και επιφυλακτική. Η Μίριαμ και η Χέδερ γνωρίστηκαν αρχικά μέσω μιας κοινής φίλης, ενώ εργάζονταν σε ένα ραδιοφωνικό δράμα του BBC, αφού η Μίριαμ είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Η Χέδερ Σάδερλαντ είναι Αυστραλή ιστορικός και πρώην καθηγήτρια στο Vrije Universiteit Amsterdam.

Φωτογραφία άρθρου: ADW / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης