Priscilla: Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε κατηγορήσει τη Σοφία Κόπολα ότι παρουσίαζε τον πατέρα της ως «αρπακτικό» στην ταινία της

Η κόρη του Έλβις ήταν δυσαρεστημένη πριν από τον θάνατό της με το επερχόμενο φιλμ «Priscilla»

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, κόρη του Έλβις, είχε έντονες αντιρρήσεις για την ταινία «Priscilla» σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τη σκηνοθέτιδα Σοφία Κόπολα, πριν από τον πρόσφατο θάνατό της.

Σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλησαν τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους, η Πρίσλεϊ κατηγόρησε την ταινία για την απεικόνιση του πατέρα της ως «αρπακτικού» και εξέφρασε την ανησυχία της για τον τρόπο με τον οποίο απεικονίζεται η σχέση μεταξύ εκείνου και της μητέρας της, Πρισίλα.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post, πίστευε πως η ταινία δεν απεικόνιζε τον πατέρα της με ακρίβεια και την έβλεπε ως «μια εκδικητική και περιφρονητική προοπτική».

Παράλληλα, ανησυχούσε για την κατανόηση των προθέσεων και του αντίκτυπου της ταινίας από τη μητέρα της, δεδομένης της ισόβιας αφοσίωσής της στην ανύψωση της κληρονομιάς του Έλβις. Η Κόπολα απάντησε ελπίζοντας ότι η Λίζα Μαρί θα αισθανόταν διαφορετικά αφού έβλεπε την ολοκληρωμένη ταινία και σκοπός της όπως είπε, ήταν να τιμήσει την οικογένεια Πρίσλεϊ μέσα από το έργο της.

Το «Priscilla» είναι μια βιογραφική ταινία βασισμένη στα απομνημονεύματα της Πρισίλα Πρίσλεϊ η οποία επικρίθηκε για την απεικόνιση των πρώτων σταδίων της σχέσης του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ» με την ίδια, όταν εκείνη ήταν 14 ετών. Παρά τις ανησυχίες της κόρης του, το φιλμ έλαβε αναγνώριση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και αναμένεται να διαγωνιστεί σε διάφορες τελετές απονομής βραβείων στις ΗΠΑ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Δεν θα έκανα ποτέ το «Priscilla» με κανέναν άλλον πέρα από τη Σοφία Κόπολα, την εμπιστεύομαι

Από την άλλη πλευρά, η Πρισίλα Πρίσλεϊ είχε διαφορετική γνώμη από την κόρη της, αναφορικά με την ταινία. Σε συνέντευξή της στο People στα μέσα Οκτωβρίου, είχε πει τη Σοφία Κόπολα:

«Έχω δει όλες τις ταινίες της και την ευαισθησία της, την κατανόησή της για τις γυναίκες, βάζει την καρδιά και την ψυχή της σε αυτό», λέει η Πρίσλεϊ για την Κόπολα σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ρίχνοντας μία ματιά στη νέα ταινία. «Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό με κανέναν άλλο… Μόλις με πήρε, την εμπιστεύτηκα».

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr