Ιωάννης Παπαζήσης: Το να μεγαλώνω ένα παιδί είναι μια πολύ μεγάλη δυσκολία

Ιωάννης Παπαζήσης: Το να μεγαλώνω ένα παιδί είναι μια πολύ μεγάλη δυσκολία

Όσο φως κι αν μου προσφέρει, συνέχισε ο ηθοποιός

papaziisis2
Για τον γιο του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου και το μεγάλωμά του μίλησε σε συνέντευξή του ο Ιωάννης Παπαζήσης, κάτι το οποίο, όπως είπε στο «7 μέρες tv», είναι «μια πολύ μεγάλη δυσκολία».

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως: «Το να μεγαλώνω ένα παιδί είναι μια πολύ μεγάλη δυσκολία, όσο φως, χαρά και ευχαρίστηση κι αν μου προσφέρει. Είναι ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό κομμάτι. Για έναν άνθρωπο με τη δική μου ιδιοσυγκρασία, δεν υπάρχει ήττα όσον αφορά το παιδί, όποια δυσκολία έρχεται μπροστά σου καλείσαι να την αντιμετωπίσεις, ακόμη και αν δεν μπορείς».

Για όσα έχει μάθει από τον γιο του, είπε: «Είναι πολλά τα πράγματα που σου δίνει ένα παιδί. Μου μαθαίνει κυρίως αυτό το πράγμα που έχω χάσει, τη ματιά ενός παιδιού, το να ξέρω ότι σε αυτόν τον κόσμο όλα είναι ένα παιδικό παιχνίδι, ακόμη και τα πιο δύσκολα, ότι η ζωή είναι ένα δώρο και οφείλεις να την αντιμετωπίζεις μ’ αυτόν τον τρόπο. Αυτό το βίωσα ξανά με τον Ιασονάκο».

Σε συνέντευξή της, η Βανέσα Αδαμοπούλου, είχε αναφερθεί στην καλή συνεννόηση που έχουν με τον ηθοποιό, όσον αφορά την επιμέλεια του παιδιού τους. Όπως είχε δηλώσει: «Με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε μια χαρά, είμαστε σε πολύ καλή συνεννόηση, επειδή έχουμε και το παιδί. Δηλαδή, είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Εμείς δεν έχουμε διαζύγιο, γιατί δεν είχαμε γάμο κι υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ μας, η οποία δεν είναι κάτι αυστηρό. Γιατί κάπου άκουσα "3,5 μέρες εδώ και 3,5 μέρες εκεί". Δεν υπάρχει μεζούρα που μετράει, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Η βάση του παιδιού προφανώς, είναι στο σπίτι μαζί μου, αλλά από εκεί και πέρα κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον δύο βράδια, θα κοιμηθεί στον μπαμπά του. Το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλο. Το ζητούμενο είναι να βλέπει και τους δύο γονείς του, να έχει μια σταθερή και να μην είναι μπαλάκι».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csjay599iveh)

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ μετά τo πλήγμα σε ασθενοφόρα: «Τα χρησιμοποιούσε η Χαμάς για να μεταφέρει τρομοκράτες και όπλα»

Σεισμός στην Εύβοια: Δρόμος κόπηκε στα δύο - Απίστευτες εικόνες

Λονδίνο: «Μυρίζει» Χριστούγεννα στην Oxford Street, άναψαν τα φώτα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης