Άρης Καβατζίκης σε Δανάη Μπάρκα: Άφησα τη συνεργασία μου με τη Φαίη Σκορδά για να έρθω, γιατί σε πίστεψα

«Είπα θα κάνουμε κάτι διαφορετικό με αυτό το κορίτσι» δήλωσε ο δημοσιογράφος

H συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος Λούλης και αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που έχουν αναλάβει την παρουσίαση εκπομπών, σχολίασαν οι συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα.

Με αφορμή τις δηλώσεις του, ο Άρης Καβατζίκης μίλησε ανοιχτά, στο «Πάμε Δανάη» για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

«Τι αγώνα έκανα εγώ για πάρτη σου; Μόνο φλέβες δεν έκοψα», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα, με τον Άρη Καβατζίκη να αποκαλύπτει πως άφησε στη μέση τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά για να συνεργαστεί με τη Δανάη Μπάρκα.


«Βρε αχάριστο πλάσμα, εγώ εκείνο το καλοκαίρι δεν άφησα μια συνεργασία χρόνων, μια αγαπημένη μου παρουσιάστρια, τη Φαίη, για να έρθω γιατί σε πίστεψα; Κι είπα θα κάνουμε κάτι διαφορετικό με αυτό το κορίτσι», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Τότε, η Δανάη Μπάρκα του απάντησε: «Αν δεν ερχόσουν μετά από τόσα κατεβατά, θα σου έκανα μήνυση. Μα τον Θεό, θα πήγαινα νομικά. Με τόσα κατεβατά και τόσα τηλέφωνα, αν δεν έλεγες το ναι... ».

Τέλος, ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι οι ηθοποιοί περνούν δύσκολα, δεν είναι μια εύκολη δουλειά. Αλλά θέλω να καταλάβουν οι ηθοποιοί πως κι εμείς οι δημοσιογράφοι δίνουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Αν ο δημοσιογράφος δεν έχει διέξοδο και στην τηλεόραση, αν αρχίσουν οι ηθοποιοί να καταλαμβάνουν όλα τα πόστα, τι θα γίνει; Αυτή η δουλειά θα εκλείψει;».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Αναχώρησε το C-130 με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα – Περιλαμβάνει φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό για τους άμαχους


«Η ίδια μου είπε ότι ξυλοκοπήθηκε από δυνάμεις της ΟΠΚΕ», λέει η γιατρός της 16χρονης από το Νέο Ηράκλειο


Με το τροχαίο τρίτωσε το κακό, πέθανε το σκυλάκι μας και τράκαρα με το αμάξι, είπε ο Ηλίας Βρεττός

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr