Σπύρος Πούλης: Καμιά φορά όταν ρωτούν την ηλικία μου λέω 2-3 χρόνια πιο λίγα

Σπύρος Πούλης: Καμιά φορά όταν ρωτούν την ηλικία μου λέω 2-3 χρόνια πιο λίγα

«Μακάρι να μέναμε έτσι σταθεροί» σχολίασε ο ηθοποιός

poulis
Ο Σπύρος Πούλης μίλησε για το πέρασμα των χρόνων, το άγχος και πώς το διαχειρίζεται σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Σε ερώτηση για το αν αγχώνεται επειδή περνάνε τα χρόνια ο ηθοποιός δήλωσε: «Με πειράζει αυτό πολύ. Μακάρι να μέναμε έτσι σταθεροί (γέλια). Καμιά φορά όταν ρωτούν την ηλικία μου λέω 2-3 χρόνια πιο λίγα, γιατί σαν να έχω ξεχάσει την πραγματική μου ηλικία. Τόσο όμως αισθάνομαι. Νιώθω και καλά, έχω κόψει και το τσιγάρο 15 χρόνια. Έχω τα δόντια μου, έβαλα λίγα μαλλιά, μια χαρά είμαι (γέλια). Θέλω οι άνθρωποι να κρατιούνται όμορφοι, να δείχνουν ωραίοι για να αισθάνονται έτσι. Εγώ δεν έκανα ποτέ τον ωραίο, αλλά θέλω να είμαι καλά. Και οι κόρες μου που είναι όμορφες, θέλω να είναι κούκλες. Όπως και η γυναίκα μου. Επίσης τα παιδιά θέλουν να σε βλέπουν όμορφο και νέο. Ίσως έτσι νιώθουν ασφάλεια».

Για το αν λειτουργεί το χιούμορ στις δύσκολες στιγμές του γάμου, ο Σπύρος Πούλης απάντησε: «Ναι, λειτουργεί. Σου την χαρίζουν. Μου το λέει πολλές φορές η γυναίκα μου αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερος γύρος μετά τη μετωπική Κασσελάκη-διαφωνούντων: Δεν επιστρέφει η Ομπρέλα, συνεδριάζει η ομάδα Αχτσιόγλου

Γιατί δόθηκαν μόνο τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Δόθηκε η εκκίνηση του ιστορικού Μαραθωνίου με πάνω από 21.000 συμμετέχοντες - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, οι αλλαγές στα ΜΜΜ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης